Николай Бареков се хвали: Ако се съблека, ще се впечатлите! (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Николай Бареков придаде друго значение на израза „да втвърдиш” електората

Николай Бареков се сдоби с особено чувство за хумор, откакто в редиците му влезе Росен Петров.

Може някогашният сценарист №1 на Слави да не отговорен, но пресконференциите на лидера на „България без цензура” вече са и забавни. Новият политик заряза големите приказки какви чудеса ще сътвори щом влезе в парламента и образа на железен политик. Николай Бареков почти се върна в славното време, когато ръсеше остроумия в ефир.

Направо в стила на Бойко Борисов отвърна на провокативния въпрос защо атакува лидерите на ГЕРБ и БСП като разчита на сриването на имената им. „Кога ще излезете сам – гол и бос, само с идеи?”, пита го нахаканата репортерка.

Старият телевизионер Бареков се измъкна коварно от провокацията. Явно е добил достатъчно увереност в авторитета си й отговори: „Ако изляза сам гол срещу вас, мисля, че ще бъдете доста впечатлена.”

Докато присъстващите се заливат от смях, лидерът на „България без цензура” като професионален събеседник се възползва от ефекта, за да се похвали както подобава.

Бил прекарвал по час на боксовия ринг, пък и бил лидер на единствената формация с практични идеи за спасяването на държавата. А Бойко знаел само „глупости” за магистрали да приказва!

Вече сме толкова авторитетни, че може да си позволим да сме забавни!

Вече сме толкова авторитетни, че може да си позволим да сме забавни!

Ако не беше толкова зает да зачеркне славното време на любов, преклонение и гербери, лидерът на „България без цензура”, щеше да си спомни доста неща. Например как Борисов се снимаше гол до кръста във фитнеса, как репортерки му пипаха мускулите и как разправяше колко вдига от лежанка.

Но между любовта и омразата има тънка граница. Ако не вярвате, вижте как се държи само Николай Бареков! Да ви напомня на някого?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Николай Бареков се хвали: Ако се съблека, ще се впечатлите! (ВИДЕО)”

  1. Неразпознат Профил

    мар. 15. 2014

    Един Бог го знае, как изглежда. Да покаже снимки. Сигурно е като тюлен в пояса. Без да се обижда някой с повечко излишно етгло. 🙂

Добавете коментар