Хитро: Гимназисти измислиха ново мъчение!

Хитро: Гимназисти измислиха ново мъчение!
5 (100%) 1 vote

Ето какво измислиха гимназистите, хитро нали?!

Ново „средновековно“ мъчение са измислили учениците в гимназия. Школото се намира в щата Вашингтон, американския град Тенино. Те тормозят своите съученици, като пускат една и съща песен през целия ден. От музикалните уредби в училището отвсякъде ги залива сингъла на Джъстин Бийбър “Baby”. Целта на инициаторите не е да влудяват своите съученици с песента на канадския поп изпълнител. Фенките на певеца, които полудяват на концертите му също вече са отвратени от мелодията и песента, която нон-стоп се върти и се чува през цялото денонощие из коридорите и класните стаи на школото.

Хитри са тези гимназисти, а?!

Хитри са тези гимназисти, а?!

Организаторите гимназисти прилагат тази древна инквизиция с една едничка цел и тя е хуманна. А именно да съберат средства за гладуващите деца в Гана. Те искат да набавят скромната сума от петстотин долара, които да дарят на страдащите си връстници в африканската държава. Засега обаче няма никакви изгледи парите да бъдат събрани. Много малко от съучениците им са се включили в инициативата.

Въпреки че някои от тях открито роптаят и недоволстват срещу песента на сладникавия идол на малките момиченца. Но „терористите” гимназисти са решени да стигнат до край и дотогава ще пускат вече превърналото се в омразно парче на канадеца, докато в хазната не попадне заветната сума. Членовете на ученическия съвет се кълнат, че въпреки позивните на своите връстници те ще продължават да въртят песента на Джъстин Бийбър “Baby” дотогава, докато не съберат петстотин долара. И затова гимназистите ги приканват това да се случи колкото е възможно по-бързо, за да спре и наложеното им мъчение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар