Убийците на Отверката се изправиха пред съдебните магистрати днес заради деянието си

Убийците на Отверката се изправиха в съдебната зала днес, за да отговарят за действията си. Един от тях - стоматологът Владимир Карастоянов се оплака, че май е болен от рак. Мъжът е припаднал днес в съдебната зала, а след това е разкрил пред съдебните заседатели, че е трябвало да бъде на изследвания за рак, тъй като лекарите имат съмнения, че е болен от коварната болест.

[caption id="attachment_379162" align="alignleft" width="300"]Един от убийците на Отверката и ябълката на раздора Един от убийците на Отверката и ябълката на раздора[/caption]

68-годишният мъж е един от убийците на Отверката. Той, заедно с двамата си синове - 39-годишният Иван и Николай на 46 години, са обвинени за предумишленото убийство на Николай Радев, по прякор Отверката, един от охранителите на братя Галеви. 28-годишният Николай беше наръган с остър предмет по време на сбиване в заведение в Дупница. Трагедията се е разиграла във вторник вечерта, а според запознати причината за касапницата е дъщерята на единия син - Владимира.

Жертвата не спирал да притеснява младото момиче, което не издържало и се оплакало на баща си и дядо си. Те пък от своя страна решили да вземат нещата в свои ръце и лично да се разправят с нахалника.