Миглена Александрова от „Атака“ брани като лъвица Сидеров

2

Миглена Александрова се кълне в оневиняването на лидера си

Миглена Александрова от „Атака” има мантра: или ще оневинят Волен Сидеров, или не сме правова държава.

Русата амазонка на националистическия лидер смята, че шефът й трябва категорично да бъде оправдан по обвиненията за хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда. Волен Сидеров трябва да отговаря за нападението си над полицай на летище „Варна”.

Случаят нямаше как да бъде потулен след дълго коментиране по медии и социални мрежи като шоуто, което спретнаха „български политици” в белгийски ресторант.

Лидерът на „Атака” не можа да се скрие зад твърденията си и подкрепата на хората си. Той беше обвинен, защото в края на януари предизвика поредица от грозни сцени. Първо по време на полета от София до Варна провокира френска дипломатка. След това нападна страничен пътник от самолета и накрая дори удари униформен служител на МВР.

Депутатката Миглена Александрова обаче се кълне, че Волен Сидеров е жертва на конспирация и манипулация. Бил обвинен и осъден далеч преди да е приключило разследването и съдът да каже последната си дума.

Блондинката настоява да й бъде отговорено защо никой не е поискал имунитетите и на колегите й от партия „Атака“, които са присъствали на мястото на инцидента.

Тя си призна, че не са „стояли безучастно” по време на неприятната ситуация, но още никой не извикал на разпит: Димитър Димов, Николай Александров, Иван Димитров и Калина Балабанова.

Волен Сидеров се зарекъл, че ще чуят показанията му едва когато и те бъдат разпитани. Миглена Александрова твърди, че това ще стане утре. За нея има само една справедлива присъда – оправдаването. Останалото би било политическа поръчка

2 коментара
  1. Valka казва

    Тези двете на снимката са побойнички.Ритат кокалчетата на хората , които не ги харесват.

  2. стоян казва

    Стоян

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.