Ани Цолова избухна след обвиненията на Бареков: Не на мен викат „Капута”!

Ани Цолова избухна след обвиненията на Бареков: Не на мен викат „Капута”!
5 (100%) 4 votes

Ани Цолова изтърпя обвиненията в непрофесионализъм, но намесата на семейството й в спора, преля чашата

Ани Цолова няма милост към бившия си екранен партньор в БиТиВи!

Водещата направо загубила контрол като разбрала какви ги реди Николай Бареков. Новият политик се жалвал, че някогашната му партньорка от сутрешния блок го е предала. Отгоре на всичко говорел, че е помагал много на семейството й като дори назначил на работа съпруга й.

Благата на вид Ани Цолова не си поплюва, когато я провокират. Водещата не само няма да търпи да я наричат „предателка”, но и отвърна повече от подобаващо на провокацията с контраобвиненя.

Преди да го натирят от БиТиВи я подтискал по време на съвместните им предавания. Същият този човек я учел как се прави журналистика. Нямала да задава удобни въпроси и да не го притеснява в името на „онези времена”.

Работата им била, пени се Ани Цолова, да отразяват обективно нещата и всички гледни точки. Не било нейна отговорност, че Николай Бареков бил сред най-нехаресваните политици дори в поръчковите проучвания.
ani colova
Ани Цолова посича амбициите и самомнението на бившия колега: най-малко 60% от българите го мразели. Отгоре на всичко Бареков се биел по гърдите: „Аз взех на работа мъжът й – Васко Графа, аз го назначих в тв7”.

Партньорката на Виктор Николаев просто полудяла, че в конфликта по между им намесвал други лица, при това нейни близки. Тя умишлено напомнила, че в коридорите на бившата им месторабота се твърдяло, че бил уволнен заради корупция. Колегите разказвали, че Бареков приемал пари и услуги, в замяна на журналистическа подкрепа.

За да „забие ножа” докрай, Ани Цолова ехидно напомнила, че не на нея й викат „Капута”!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Ани Цолова избухна след обвиненията на Бареков: Не на мен викат „Капута”!”

  1. ивайло манолов

    мар. 14. 2014

    Еми да,Барека затова беше отстранен от БТВ,защото интервютата му бяха платени-гамен,от къде е тази грандомания,това перчене-не му пука,толкова е крал,че може би Пеевски дори надминава!

Добавете коментар