Изненадващо: Тото Кутуньо на вечеря в столичен ресторант!

0

Тото Кутуньо цъфна в ресторанта на Лео!

Салваторе „Тотьо” Кутуньо беше скришом в нашата страна. Италианската поп легенда е посетил България във връзка с издаването си на новия албум. В него ще участват музиканти от Софийската филхармония, като певецът е имал среща с тях и ръководството на операта.

Носителят на наградата на Евровизия през 1990 година и два пъти на фестивала в Сан Ремо е предпочел да посети италианската кухня у нас. Затова той е вечерял в ресторанта на сънародника си Лео Бианки. Още при влизането му там посетителите са разпознали италианската легенда и са станали на крака, за да го аплодират. Сред гостите е бил и блондина Део. Той първи познал италианския певец и веднага скочил изправен, за да го аплодира, разказват очевидците на случката.

Тото Кутуньо похапна сладко в ресторанта на Лео Бианки
Тото Кутуньо похапна сладко в ресторанта на Лео Бианки

Кутуньо не за първи път идва в нашата страна. През месец април миналата година той, заедно с колегите и приятелите си Ал Бано и Умберто Тоци изнесоха грандиозен спектакъл в зала 1 на НДК. Те изпълниха класическите песни “Аве Мария” и “Набуко”, както и своите “Чи сара” и “Либерта”, както и още много други..

Тотьо Кутуньо е написал и над триста песни за световни имена в музиката, като за невероятните и незабравими Жо Дасен, Рей Чарлс, Далида, Адриано Челентано.

Певецът пребори преди шест години и коварната болест рак. Той е искрено благодарен на бившата дуетна половинка на Ромина Пауър, който му посочил специалист, който го излекувал. Оттогава двамата велики творци Тото Кутуньо и Ал Бано са неразделни като братя.

След като музиканта и композитора Тото Кутуньо се нахранил, той поканил на масата си собственика на ресторанта Лео. Заявил му, че е възхитен от поднесената храна, както и от обслужването и е горд, че бащата на близначетата събира в столицата, в своето заведение цялата общност от Италия, която живее тук, у нас.

)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.