Николай Радев-Отверката убит, защото свързвал братя Галеви с България?

Николай Радев-Отверката убит, защото свързвал братя Галеви с България?
5 (100%) 2 votes

Николай Радев-Отверката бил връзката на двамата престъпници със страната ни

Николай Радев-Отверката е бил убит заради връзката си с братя Галеви. ДАНС са подозирали убития, че участва в прехвърляне на капитали от България към банки в страни от арабския свят, където се предполага, че се укриват Пламен Галев и Ангел Христов. Николай Радев-Отверката е пътувал по два пъти в месеца до Дубай, където е отсядал в различни хотели.

Николай Радев-Отверката е убит заради връзката си с братя Галеви?

Николай Радев-Отверката е убит заради връзката си с братя Галеви?

Заедно с него винаги е пътувал и личният бодигард на братя Галеви Георги Градевски-Конана. Причината разследващите да се усъмнят в честите круизи до екзотичната държава е фактът, че Николай Радев-Отверката се води безработен. В същото време всяко едно от тези пътувания струва не по-малко от 1000 евро. Както знаете, предполага се, че братя Галеви се укриват именно в Дубай. Според непотвърдени данни двамата прехвърлят голяма част от парите си в различни офшорки в банка в арабската държава.

От ДАНС са надушили следата именно покрай честите пътувания на Николай Радев-Отверката и Георги Градевски, които са известни именно с факта, че са съратници на дупнишките бизнесмени. Затова действията им са били внимателно следени и то от доста време. Самият Николай Радев-Отверката пък е отдавна известен с криминалните си прояви. Преди година той пребил мъж пред заведение в Дупница, предават от БЛИЦ.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Николай Радев-Отверката убит, защото свързвал братя Галеви с България?”

  1. Kicka Terzieva

    мар. 13. 2014

    намерил си е майстора

  2. VAJNO

    мар. 14. 2014

    НЕЗАКОННИЯ СИН НА ЦАР КИРО ОТВАРЯ БУТИК В ГРАДА НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ,НА ЦЕНТРАЛНАТА ЕВРЕЙСКА УЛУЦА ,,НИКОЛАЕВСКА 14 .ПРЕНЕСЪЛ СИ Е СОБСТВЕНИЯ ЗЛАТЕН ТРОН ОТ КОЙТО ЩЕ ОБСЛУЖВА ВСИЧКИ БОГАТИ КЛАНОВЕ ОТ ОБЛАСТТА.МУРГАВИТЕ ЖРИЦИ СЕ ПОЛЗВАТ С ОСОБЕН СТАТУТ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИЯ МИШО ГАЗО,КОЙТО ХОРАТА ОТ ОБЛАСТТА ПОЗНАВАТ КАТО НАЙ-КРУПНИЯ ЛИХВАР .СЕГА ДЕЙНОСТТА МУ ПЕЧЕЛИ РАЗЦВЕТ ,СЛЕД ИЗЧЕЗВАНЕТО НА БРАТЯ ГАЛЕВИ ..ЖЕНА МУ СЛАВЯНА Е НЕГОВИЯ ЧАДЪР ,ТЪЙ КАТО РАБОТИ В РУ НА МВР ДУПНИЦА КАТО ДОЗНАТЕЛ .НЕГОВАТА ТРЕТА ЖЕНА ,ВЪПРОСНАТА ДОЗНАТЕЛКА ЛИЧНО РАБОТИ В БУТИКА НА ИЗВЕСТНИЯ СИ СЪПРУГ ПЛЕЙБОЙ ,СПЕЦ ПО ЖЕНСКАТА ЧАСТ МИШО ГАЗО.ПРЯКОРА СИ ДОБИЛ СЛЕД МНОГОБРОЙНИТЕ МУ ЗАБЕЖКИ И ИЗНЕВЕРИ ,КОИТО ДОЗНАТЕЛКАТА СЛАВИ НЕ МОЖЕ ДА ПРОСТИ .ЗАТОВА СЛЕД ДЪЛГОТО МУ ИЗДИРВАНЕ ОТ САЩ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА КАРТИ И БАНКОВИ ИЗМАМИ – ВСИЧКО БЕ ПОТУЛЕНО С ПОМОЩА НА ДОЗНАТЕЛКАТА И ВЧРНА СЪПРУГА .СЕГА ВЕЧЕ НА СПОКОЙСТВИЕ ,СЛЕД ИЗЛИЗАНЕ НА ТАТКО МУ ЦАР КИРО НА СВОБОДА МИШО ГЪЗО ЗАПОЧВА ЛЕГАЛНА ДЕЙНОСТ НА ПРОДАВАЧ .ИМЕННО ТАМ СЕ Е ЗАКАНИЛ ДА ЗАБЪРШЕ ВСИЧКИ НАЙ МОДЕРНИ МАЦКИ ОТ ГРАДА И ОКОЛНОСТИТЕ ..БУТИКА СЪЗДАЛ ЗА ДА БЪДЕ ПОДАРЪК НА МВР СЛУЖИТЕЛКАТА ,СЛЕД КАТО БИЛ ХВАНАТ НА КАЛЪП В ЛИЧНИЯ ИМ ХОТЕЛ ,,КОСТА БАРЦЕЛО В СЛЪНЧЕВ БРЯГ\’\’ТАМ СЕ ЗАКЛЕЛ ,ЧЕ ЩЕ СЕ РЕВАНШИРА И ДОНЕСЪЛ СОБСТВЕНИЯ СИ ТРОН ОТ ЗЛАТО ,КОЙТО ПОСТАВИЛ НА ВИДНО МЯСТО В НОВИЯ МУ БОРДЕЙ .ЗАПОВЯДАЙТЕ И ВИЕ ,АКО ИСКАТЕ ДА СТАНЕТЕ ИЗЯВЕНА ЛЮБОВНИЦА НА МИШО ДУПО.ТАКА ЦЕЛИЯ КЛАН НА ЦАР КИРО ЩЕ ВИ КОРОНЯСА .

Добавете коментар