Николай Радев-Отверката бил връзката на двамата престъпници със страната ни

Николай Радев-Отверката е бил убит заради връзката си с братя Галеви. ДАНС са подозирали убития, че участва в прехвърляне на капитали от България към банки в страни от арабския свят, където се предполага, че се укриват Пламен Галев и Ангел Христов. Николай Радев-Отверката е пътувал по два пъти в месеца до Дубай, където е отсядал в различни хотели.

[caption id="attachment_379065" align="alignleft" width="300"]Николай Радев-Отверката е убит заради връзката си с братя Галеви? Николай Радев-Отверката е убит заради връзката си с братя Галеви?[/caption]

Заедно с него винаги е пътувал и личният бодигард на братя Галеви Георги Градевски-Конана. Причината разследващите да се усъмнят в честите круизи до екзотичната държава е фактът, че Николай Радев-Отверката се води безработен. В същото време всяко едно от тези пътувания струва не по-малко от 1000 евро. Както знаете, предполага се, че братя Галеви се укриват именно в Дубай. Според непотвърдени данни двамата прехвърлят голяма част от парите си в различни офшорки в банка в арабската държава.

От ДАНС са надушили следата именно покрай честите пътувания на Николай Радев-Отверката и Георги Градевски, които са известни именно с факта, че са съратници на дупнишките бизнесмени. Затова действията им са били внимателно следени и то от доста време. Самият Николай Радев-Отверката пък е отдавна известен с криминалните си прояви. Преди година той пребил мъж пред заведение в Дупница, предават от БЛИЦ.

)