Йоско Костинбродския „изпял” Братя Галеви

Йоско Костинбродския се издирва от Интерпол
0

Бандитът Йоско Костинбродския скрит в тайна квартира на МВР след като издал Братя Галеви

Йоско Костинбродския стои в основата на мистериозната афера покрай разкриването на Братя Галеви в Дубай и Гърция – пише „Уикенд”, като се позовава на свои източници в МВР. Всъщност историята била толкова заплетена, че по нея спокойно можело да се напише криминале. Ясно е, че между изчезването на Йоско и залавянето на Галеви има пряка връзка – отбелязва изданието.
Братя Галеви са хванати от агенти на Интерпол след тайна сделка между родните сложби и Йоско Костинбродския. Последният е издал местонахождението на гангстерите срещу условието да бъде пуснат от съда и да изчезне. Сценарият включвал и условието да бъде пуснат контролиран слух, че е убит.

Йоско Костинбродския
Йоско Костинбродския се издирва от Интерпол

Йоско Костинбродския е в неизвестност от 2 март тази година, след като два дни по-рано съдът го пусна да излезе от затвора. Към днешна дата бандитът е обявен за национално и международно издирване. Междувременно пък плъзна слухът, че гангстерът е убит, а трупът му е заровен по начин, по който никога няма да бъде открит. Изданието обаче се позовава на близък на Йоско, който твърди обаче, че приятелят му е жив и здрав и че е скрит в тайна квартира на МВР.
Точно 4 дни след изчезването на Йоско Костинбродския висш полицай, пожелал анонимност, разкри, че Братя Галеви са разкрити – Ангел Христов-Геле е заловен в Дубай, а Пламен Галев е паднал в гръцки капан. Интересна е причината МВР да не потвърди официално тази информация. Оказва се, че двамата дупнишки мафиоти са свързани освен с родните тайни служби и с американските.[kkstarratings]

)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.