Мистерията около изчезналия Боинг 777 става все по-дълбока!

0

Мистерията около изчезналия Боинг 777 става все по-заплетена и неразгадаема!

Няма и диря от мистериозно изчезналия Боинг 777, който се изгуби край водите на Малайзия. Въпреки претърсванията на специалисти – техника и кораби от Китай, Виетнам, федералното бюро за разследване на САЩ и други, досега няма и следа от него.

Самолетът с 239 пътници на борда си от над четиринадесет националности потъна сякаш „вдън земя”. До момента не е открита и черната кутия, от която може да се разбере евентуалната авария, която е сполетяла пътническия аероплан. Малайските власти, чиято собственост е боинга също мълчат по въпроса.

Боинг 777 сякаш се изпари без следа. Пълна мистерия е обгърнала случая
Боинг 777 сякаш се изпари без следа. Пълна мистерия е обгърнала случая

Според някои от слуховете в изчезването на лайнера пръст има извънземен разум. Български специалисти, вещи в тази област обаче отрекоха намеса на извън планетарни цивилизации. Те посочиха, че „вина” за трагедията има човешка ръка. Според тях в най-скоро време ще бъдат открити отломки от разбития самолет.

Остава забулен в тайна и парадокса защо самолета се е вдигнал на тази височина – около 10 000 метра, след което изненадващо сякаш се е изпарил. Някои от разследващите прокараха съмнението, че пилота е искал да се самоубие, а според други се е случило нещо необичайно, неочаквано и стресиращо, на което и двамата летци не са успели да реагират своевременно, въпреки тренировките, на които са били подложени преди това.

Вчера китайски експерти са засекли със сателит предполагаеми отломки на самолета, собственост на малайските аеролинии. Днес обаче версията отпада, тъй като засечените части на Боинг 777 не са намерени.

Това е втората поредна катастрофа в близо двадесетгодишното съществуване на машина от типа Боинг.

)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.