Натоварването идва в повече на детето-чудо

Детето-чудо Крисия си призна, че й е доста трудно и започва да изнемогва.

По всичко личи обаче, че тя не е от хората, които се предават лесно, защото веднага след това допълва, че щом е необходимо, ще го направи. Това стана ясно от думите й, казани в ефира на bTV в отговор на въпроса как успява да съчетае всичките си ангажименти, които й се струпаха в последните месеци и дали изпитва известни затруднения.

[caption id="attachment_379014" align="alignleft" width="300"]Крисия полага неимоверни усилия да се справи с ангажиментите си Крисия полага неимоверни усилия да се справи с ангажиментите си[/caption]

Звездата на Крисия от Разград изгря в „Шоуто на Слави” като сценична партньорка на малкия зевзек г-н Андреев. Крисия сподели, че вече много хора я разпознават и я спират по улиците, за да я поздравят. Всички те били единодушни, че пее много добре. Детето-чудо признава, че химнът на България й е много труден за изпълнение и допълни, че когато го слушаш ти изглежда лесен, но в действителност не е. Тази вечер малката принцеса ще изпълни националния химн на мача на Лудогорец срещу Валенсия. Още отсега е ясно, че стадионът ще бъде препълнен.

Освен това Крисия ще зарадва футболните фенове и с изпълнението на песента на Емил Димитров „Моя страна, моя България”. Тя сподели, че за момента не й е притеснено, но вероятно притеснението ще дойде довечера, щом излезе пред препълнения стадион. Днес Крисия няма да посети учебните занятия в школото в родния й град, за да може да поеме ангажимента си довечера. Изпълнителката с ангелски глас обаче побърза да уточни, че за целта има извинителна бележка. На въпроса кой й е любимият футболист, Крисия отговори, че любимец й е капитанът Светльо и веднага след това допълни, че любими са й и всички останали. Довечера ангелогласната певица ще бъде на стадиона, придружавана от баща си, пише pik.bg.

Със сигурност Крисия ще се представи повече от блестящо и ще успее да разплаче дори и противниковия отбор. Успех, Крисия! Вярваме в теб! )