Николай Бареков обяви бойкот на Нова ТВ, Ани Цолова и съпругът й го били предали

Николай Бареков отново намери причина да се чувства онеправдан. Журналистът обяви, че се чувства предаден от бившата си колежка в бТВ Ани Цолова, а също и от съпругът й Васко Графа, който му бил приятел. Николай Бареков разкри, че докато е бил изпълнителен директор на ТВ7, е взел на работа в медията мъжът на колежката си.

[caption id="attachment_378976" align="alignleft" width="300"]Николай Бареков се чувства предаден от Ани Цолова Николай Бареков се чувства предаден от Ани Цолова[/caption]

Изтъквайки този факт, за който явно журналистът смята, че бившата му колежка му е длъжна, Николай Бареков обяви, че не може да разбера защо Ани Цолова говори така за него. "Семейството й е видяло само добрини от мен, не разбирам на какво се дължат атаките й", ожали се Николай Бареков. Както знаете, той и Ани Цолова бяха екранни партньори в сутрешния блок на бТВ.

След това обаче Бареков напусна с гръм и трясък медията, а преди няколко месеца същото стори и колежката му. Преди няколко дена именно тя атакува Николай Бареков за имотното му състояние. Което не се хареса на бившия журналист и той побърза да обяви бойкот на цялата Нова ТВ и заяви, че нито той, нито представител на партията му България без цензура ще стъпят в предаване на телевизията, предават от ПИК.

)