Предсказание на Ванга: Русия ще бъде господар на света Преглеждания: 43260

Предсказание на Ванга казва, че Русия ще владее света
2
5/5 - (5 votes)

Предсказание на Ванга гласи, че дори САЩ ще бъдат принудени да признаят господството на Русия

Предсказание на Ванга разбуни духовете в медийното пространство. Жени Костадинова, която е дългогодишен изследовател на пророчицата, разкри, че Ванга неведнъж е изтъквала, че вижда Русия като обединител и бъдещ господар на света. И дори САЩ ще бъдат принудени да признаят господството им. По думите на Костадинова, която гостува в студиото на „Преди обед“ по бТВ, Ванга винаги е смятала, че бъдещето на България е обвързано с Русия.

Предсказание на Ванга казва, че Русия ще владее света
Предсказание на Ванга казва, че Русия ще владее света

Друго предсказание на Ванга, което е малко известно е и това, че Китай, Русия и Индия ще се обединят в името на едно по-духовно бъдеще на света. Костадинова повдигна завесата и от миналото на Ванга, за да разкрие моменти от живота й, които не са известни на голяма част от българите. Пророчицата е останала сираче още на 2 годинки, тъй като майка й починала. Баща й си взел нова жена, но тя малтретирала момичето и я изпратила в пансион в Белград.

По време на завръщането си една ваканция, 13-годишната тогава Ванга претърпява инцидента, вследствие на който започва да вижда миналото, настоящото и бъдещето. Благодарение на дарбата си тя се срещнала и със съпруга си, който отишъл при нея, за да пита за изчезналия си брат, предават от ПИК.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. boypet казва

    Престанете с тази Ванга,християни сме!

  2. moeto казва

    И какво общо има, че сме християни и Ванга ?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.