Биляна Евгениева става госпожа Сиракова през есента!

Биляна Евгениева ще каже "Да" на милионера Христо Сираков
1

Биляна Евгениева вече се фука със скъпарския си годежен пръстен!

Атрактивният бизнесмен Христо Сираков, по-известен като Ицо Стоте манекенки, вече е сгоден. Тази, която ще го топли нон-стоп от есента е танцьорката Биляна Евгениева. 24-годишната плеймейтка от Перник ще се врече във вярност на любимия си през този сезон на годината. Годежът, който двамата отпразнуваха сред приятели и близки в елитен столичен клуб, освен поздравления им донесе много подаръци. Един от най-атрактивните е семейна почивка в Банкок.

Биляна Евгениева ще каже "Да" на милионера Христо Сираков
Биляна Евгениева ще каже „Да“ на милионера Христо Сираков

Сваляч № 1 е сред най-богатите мъже в България. Той притежава най-голямата фабрика у нас за производство на кожи, развива текстилен бизнес, внася различни стоки от чужбина, има още много и различни дейности. В миналото се е занимавал с внос на оръжие, вино, внасял е също машини от Япония, въртял е търговия и с Италия. И днес производството му е насочено почти изцяло към износ в чужбина.

Прякорът си милионерът е получил заради това, че през леглото му са минали не една и две хубавици с перфектни форми. Бизнесменът има предишен брак с моделката Ирен Онтева, от която връзка се ражда сина им.

Новата кандидат-булка, която е с около 34 години по-млада от жениха си, също не отстъпва по известност в креватните дела от бъдещия си съпруг. В сравнително краткия си живот тя има доста бурни преживявания с известни и на-вече добре подплатени материално мъже. Силиконовата хубавица е имала краткотраен романс с Митьо Данова, милионерския наследник, името й се забърка с афера на вратаря Ники Михайлов, заради която той сложи рога на Алисия, носеше клюката. Предпочитанията на перничанката са към мъже с дебели портфейли и по нейно му сериозни в отношението да ги разтворят достатъчно за нея. Биляна има шестгодишен син, а бащата на детето й има собствен бизнес в Кипър.

Новият й годеник, любител на изкусителните манекенски форми вече й подари главозамайващ пръстен, купен от Италия, чиято цена пази в тайна. За любителите на сензация бъдещето семейство също не иска да съобщава точната дата на бракосъчетанието си, като само уточнява, че ще е през по-хладните есенни месеци.

)

1 коментар
  1. GAUDI казва

    ЕГАТИ ЛИГАВИЯ ДЪРТАК.ВЗЕМИ,ЧЕ МИРЯСАЙ.СИНИТЕ ХАПЧЕТА СА МНОГО ОПАСНИ.ГРОЗЕН ДЪРТАК.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.