Албена Денкова в Денсинг Старс е сред най-очакваните звезди на шоуто

Участието на Албена Денкова в Денсинг Старс е сред най-чаканите събития в телевизионния ефир. Фигуристката ни се е навила да се включи в танцовото шоу, а продуцентите му се надяват участието й да вдигне рейтинга му до небесата. Причината? Денкова обещала да покаже в предаването сина си Даниел, който е на три годинки.

[caption id="attachment_378956" align="alignleft" width="300"]Албена Денкова в Денсинг Старс Албена Денкова ще покаже за пръв път публично сина си[/caption]

Това ще е първата публична поява на малчугана, тъй като родителите му ревниво го крият от медийното пространство. Освен малкия Даниел, Максим Стависки - съпругът на фигуристката, също ще застане пред камерите, потриват доволно ръце от продукцията. За Стависки това също ще е първата му публична изява в България след зверската катастрофа, която предизвика край Приморско, вследствие на която загина момче на 18 години, а Мануела Горсова все още е в будна кома.

Участието на Албена Денкова в Денсинг Старс е именно с цел обществото да промени негативното си мнение за съпруга й и двамата отново да се върнат и да заживеят в България както преди трагедията с катастрофата. Условието и на двамата към екипа на шоуто обаче била да не се рови в миналото в опит да се търси скандала, предават от ПИК.