Албена Денкова в Денсинг Старс – показва за пръв път наследника си?

Албена Денкова в Денсинг Старс – показва за пръв път наследника си?
3.4 (68%) 5 votes

Албена Денкова в Денсинг Старс е сред най-очакваните звезди на шоуто

Участието на Албена Денкова в Денсинг Старс е сред най-чаканите събития в телевизионния ефир. Фигуристката ни се е навила да се включи в танцовото шоу, а продуцентите му се надяват участието й да вдигне рейтинга му до небесата. Причината? Денкова обещала да покаже в предаването сина си Даниел, който е на три годинки.

Албена Денкова в Денсинг Старс

Албена Денкова ще покаже за пръв път публично сина си

Това ще е първата публична поява на малчугана, тъй като родителите му ревниво го крият от медийното пространство. Освен малкия Даниел, Максим Стависки – съпругът на фигуристката, също ще застане пред камерите, потриват доволно ръце от продукцията. За Стависки това също ще е първата му публична изява в България след зверската катастрофа, която предизвика край Приморско, вследствие на която загина момче на 18 години, а Мануела Горсова все още е в будна кома.

Участието на Албена Денкова в Денсинг Старс е именно с цел обществото да промени негативното си мнение за съпруга й и двамата отново да се върнат и да заживеят в България както преди трагедията с катастрофата. Условието и на двамата към екипа на шоуто обаче била да не се рови в миналото в опит да се търси скандала, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

2 коментара to “Албена Денкова в Денсинг Старс – показва за пръв път наследника си?”

  1. GAUDI

    мар. 13. 2014

    показва НАСЛЕДНИКА НА УБИЕЦА,АЛКОХОЛИЗИРАНИЯ РУСКИ ИДИОТ.

  2. Mitko Ivanov

    мар. 28. 2014

    K

Добавете коментар