Извънземна или човешка е намесата при изчезналия Боинг 777?!

3

Нашите експерти се произнесоха – няма извънземна намеса в изчезването на Боинг 777!

Не е намесен извън планетарен разум в изчезването на самолет Боинг 777, твърдят българските специалисти, които вярват в съществуването на чужди цивилизации. Вече шести ден няма и следа от самолета, който изчезна над Андаманско море, веднага щом излетя от летището в Куала Лумпур на Малайзия с двеста тридесет и девет пътника от 14 нации на борда. Няма изплували части от предполагаемия разбит самолет, нито помен от черната кутия, която по принцип остава цяла и по нея се разшифроват следите за причините на инцидентите.

Още издирват изчезналия Боинг 777
Още издирват изчезналия Боинг 777

Машината е собственост на Малайзия. Тамошните власти обаче до настоящия момент не са дали никакъв коментар, което бе повод да се появят различни спекулативни предположения по медиите. Едната, която се завъртя в публичното пространство е, че пилотът на лайнера се е самоубил и затова е избрал да излети на височина над 10 000 метра, за да се разбие.

Според наши уфолози истинското разследване може да стартира едва след като бъде открита черната кутия. Тя по принцип остава недокосната, но все още не е намерена. Засега не са открити и никакви останки и от боинга.

Българските експерти са повече от категорични, че зад катастрофата с Боинг 777 стои човешка ръка, а не е дело на планетяни.

Както обясняват и специалистите в авиационната област случаят с малоазийския самолет Боинг 777 не е уникален, тъй като подобни инциденти се случват навсякъде по света. Най-вероятно с екипажа се е случило нещо, което не им е дало възможност да реагира веднага и своевременно, както по принцип са обучавани в чрезвичайни ситуации. Какво е било то тепърва предстои да се разследва, тъй като все още не е открита черната кутия на самолета, съхраняваща цялата информация за трагичната ситуация.

Работи се и по хипотеза за терористичен акт. Против нея обаче говори факта, че аероплана не е оставен на автоматичен полет, защото иначе това щеше да бъде засечен от радарите.

В издирването на Боинг 777 са включени много кораби и техника от различни страни, включително и от американското федерално бюро за разследване. В почти двадесет годишната история от създаването на универсалната машина това е втората подобна катастрофа. Първата е станала през по-миналата година, когато боинг се разби на летище Сан Франциско и уби трима души.

Според твърденията на знакови имена в родната уфология самолетът Боинг 777 се е разбил и скоро ще бъдат открити части от него. Летателният екип е бил настигнат от нещо изненадващо и те не са успели да реагират на опасността, както и да съобщят за нея.

)

3 коментара
  1. Невена Милева казва

    ми да разширят търсенето..може да се е отклонил от курса ,да се е загубил.Какво само тъпчат на едно място..

  2. Lora Nenova казва

    И при човешка грешка досега трябваше да са се появили останките от самолета

  3. email казва

    Абе, я кажете кои са тези знакови имена в родната уфология които ръсят мозък и дават компетентни мнения??? Щото видите ли такова нещо няма! В „родната уфология“ има само едни смешници и самозванци с болни мозъци. Другаде има сериозни хора които се занимават с тези неща и не раздават „компетентни“ мнения наляво и надясно като нашите пишман уфолози.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.