Като на война: Суматоха в Крим, хората се запасяват като за последно!

Като на война: Суматоха в Крим, хората се запасяват като за последно!
5 (100%) 1 vote

Хората в Крим са страшно разтревожени, истерията буквално се усеща във въздуха!

Жителите на Крим са буквално подплашени от последните събития, ставащи на територията на държавата си. Те са стресирани дотолкова, че се запасяват с храна, предпочитайки най-вече да купуват рибни и други видове консерви, сол, брашно, захар и картофи. Заради търсенето цените на най-желаните хранителни стоки стремглаво растат нагоре. Така например бялата захар вече се търгува по курса на местната валута гривната за лев и деветдесет и две стотинки за килограм.

Както твърдят търговците на дребно стойността на хранителните продукти в Крим расте стремглаво нагоре, тъй като търговския обмен с Украйна е тотално прекъснат. В страната продажната стойностт на тези основни стоки са значително по-евтини.

Паниката и истерията в Крим са огромни, хората се запасяват с най-необходимото като по време на война

Паниката и истерията в Крим са огромни, хората се запасяват с най-необходимото като по време на война

Нараства и презареждането с горивата за автомобилите. Бензиностанциите обаче са пълни с бензин за колите. Най-вървежното гориво се продава за два лева и шестнадесет стотинки в Крим. Според собствениците им обаче няма опасност наличното количество в тях на бензин да свърши.

Причината е, че цистерните, които пътуват от Украйна и Русия непрекъснато ги снабдяват с течно гориво. Освен това вероятността на цената на петрола да поевтинее е огромна, тъй като на световните пазари има подобна тенденция.

Като цяло хората в Крим са тотално изплашени и разтревожени, а истерията буквално се носи във въздуха. За жалост и броят на оптимистите, вярващи, че ситуацията ще се подобри, става все по-незначителен.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар