Емануела съсипана от промените на времето

Емануела страда от безсъние
0

Пролетната умора тръшна Емануела

Певицата Емануела истински страда от резките промени на времето – отразява „България днес”.
„Заради резките промени във времето – ту сняг и студ, ту слънце и топло, не мога да спя. Ставането ми сутрин се е превърнало в изключително трудно действие. Едва се измъквам от леглото преди обяд. Да не забравяме и факта, че заради многото ми участия често си лягам след 4 ч. сутринта – затова и ми е трудно да си наваксам със съня” – разкрива пред изданието Емануела.
Всички станахме свидетели на това, че в понеделник падна обилен сняг, а вчера изгря пролетно слънце и температурите бързо се покачиха. Емануела призна, че тези разкри промени оказват влияние на състоянието й и тя вече започнала да усеща традиционната пролетна умора. Въпреки безсънието обаче тя усеща прилив на енергия, когато трябва да излезе на участие в нощно заведение.

Емануела
Емануела страда от безсъние

„Принципно аз съм неуморна и мога да се занимавам с много неща едновременно. Напоследък например помагам и в отглеждането на двете ми сладки племеннички” – споделя Емануела.
Бързите промени на времето оказват сериозно въздействие върху поведението на хората – обяснява пред „България днес” специалистът по психиатрия д-р Веселин Герев. „Топлото и слънчево време кара хората да спят спокойно, докато мрачното време ги кара да се затворят в себе си и да усещат по-голямо напрежение в поведението си” – твърди специалистът. Явно такъв е случаят и при Емануела, която вече се оплаква от пролетна умора.[kkstarratings]
)

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.