Рокадите в бТВ родължават! Намериха заместничка на Ани Салич

Рокадите в бТВ родължават! Намериха заместничка на Ани Салич
5 (100%) 2 votes

Рокадите в бТВ засягат както централната емисия новини, така и предаванията през уикенда

Рокадите в бТВ продължават с пълна сила. След като цял куп водещи лица напуснаха медията с гръм и трясък, от ръководството й се видяха в чудо как да покрият зейналите дупки в програмата. Безспорно най-наболял беше въпросът с централната емисия новини и липсата на човек, който адекватно да замести обичаната от зрителите Ани Салич.

Рокадите в бТВ продължават

Намериха заместничка на Ани Салич

Която напусна в посока Нова ТВ. Опитът с Виктория Петрова като нейна заместничка се оказа абсолютно неуспешен най-вече заради зрителското неодобрение към нея. Гена Трайкова пък беше повишена и скоро надали ще се върне на екран. Затова от бТВ са решили да заложат на друго доказало се лице на медията, а именно Лора Крумова. Блондинката, която в момента е в майчинство, е била поканена да стане водеща на централната емисия новини на мястото на Ани Салич.

От екипа на телевизията издават, че Лора е второто най-обичано от зрителите лице след Салич и шефовете се надяват изборът й да върне аудиторията на телевизията, научиха от „Ретро“, цитирани от ПИК. Запознати издадоха, че в момента се чака отговорът на водещата на „Тази събота“ и „Тази неделя“. Ако той е положителен, това ще наложи още рокади в бТВ. Тъй като двете й предавания ще останат без водеща.

Най-вероятно в тях ще я замести Антон Хекимян, който и в момента се изявява като неин заместник.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Рокадите в бТВ родължават! Намериха заместничка на Ани Салич”

 1. 1234

  мар. 19. 2014

  ГЛУПОСТИ !
  Ако става въпрос за зрителско мнение Виктория Петрова има най-висок рейтинг от всички „лица на БТВ“ (справка сайта на телевизията).
  Но ако трябва да се вдига изкуствено имиджа на Лора Крумова или Ани Салич това е друг въпрос.
  Не се изказвайте неподготвени и не внушавайте неистини, Лора Крумова изобщо не може да бъде конкуренция на Виктория Петрова по отношение на водене на новини. Всяка от тях си е професионалист в своята сфера.

Добавете коментар