Лечение на алкохолизъм е напълно възможно!

Лечение на алкохолизъм - мит или реалност?
2

Аз съм горд със себе си, защото разбрах, че лечение на алкохолизъм е нещо напълно възможно

Лечение на алкохолизъм – мит или реалност?Сега живея в София. Имах сериозен проблем – исках да се излекувам от алкохолизма си. Пиех всеки ден и по много, и то не защото имаше повод или купон, а защото имах нужда от алкохола.
Не можех да си намеря приятелка, защото никоя не искаше такъв мъж. Не можех да си намеря и работа, поради причината, че като разбираха за проблема ми, само ми казваха ще ви потърсим.

Бях като изолиран от света и не можех да намеря решение на проблема. Усетих, че имам нужда от излекуване на алкохолизма и започнах да обикалям. Бях при какви ли не лекари, психиатри и билкари, но никои не можеше да ми каже как да се оправя и да се измъкна от проблема. Всичко, което се получаваше от тях, беше временно.

АлкофиталНай-дълго съм оставал тогава без алкохол точно 57 дни. В момента, благодарение на едни невероятни билкови капки за лечение на алкохолизъм, тези дни спокойно може да ги умножите по 12. За да ги намеря капките Алкофитал, аз започнах да търся и във форуми в интернет. Попаднах на едно мнение за лекарство Алкофитал, под формата на капки. Отидох на сайта www.kapkite.com Там видях, че много хора твърдяха, че им е помогнало .

В този момент опита с тях ми беше единствения вариант и си поръчах капките за лечение на алкохолизъм. Бях скептично настроен, но се надявах да ме избавят от проблема. След третата седмица усетих леко подобрение. Не ми се пиеше толкова много, колкото до можех и имах нужда да пия до този момент. След известно време не ми се пиеше изобщо. Не знам точно как действат капките Алкофитал, но е факт, че те проработиха чудесно при мен. Нямах нужда да пия вече. Започнах постепенно да навлизам в действителността.
Капките Алкофитал заеха важна роля в моя живот.

Костадин Златев от София

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат! Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Ето и друго мнение по въпроса!

2 коментара
  1. Svilen Petrov казва

    Зависим към алкохола човек трябва да пожелае сам да спре да пие! Всички лекарства , билки , капки и т.н са просто помощни средства за облекчаване на абстиненцията (физическа и психическа) .. Насила не става , ако човека не осъзнае че алкохола пречи , че вреди , че алкохола не помага и не решава проблеми , а само ги замазва и задълбочава…

  2. Любомир казва

    Измислена рекламна история. Ако искаше някой да помогне на друг с такъв проблем би оставил поне емейл на „излекувания“ за връзка. Такива реклами колкото и където щеш…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.