Ситуацията в Крим принуди български кмет да замине доброволец!

Ситуацията в Крим принуди български кмет да замине доброволец!
5 (100%) 2 votes

Ситуацията в Крим става все по-напечена, кметът на Тополовград потегля тази събота за размирната зона

Ситуацията в Крим се затяга все повече, а България няма как да остане встрани заради българите, живеещи там. Кметът на Тополовград Божин Божинов заминава за размирната зона като доброволец тази събота. Причина за личното му желание да отиде в Крим са живеещите там наши сънародници.

Ситуацията в Крим принуди български кмет да замине доброволец

Ситуацията в Крим принуди български кмет да замине доброволец

„Българите, живеещи там, имат нужда от защита“, категоричен е Божинов. Пътуването му е организирано от формацията на бившия депутат от Атака Павел Чернев „Православна зора“. Заедно с Божинов за Крим ще пътува и заместник кметът на общината Красимир Иванов. Кметът обясни, че няма опасност в Тополвград да настане анархия, тъй като за управлението ще се грижат отговорни и способни хора.

Божинов не е първият роден доброволец, заминаващ за размирната зона. Ситуацията в Крим принуди вече 20 българи да отидат в Украйна като доброволци, за да защитават нашенците, намиращи се там. Зад изпращането на голяма част от тях стои именно групата на Павел Чернев, а основният им начин за набиране на хора е чрез Фейсбук, предават от БЛИЦ.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар