Димитър Греков издаде колко бона плаща в хазната Цветелина Бориславова?

Цветелина Бориславова плаща наем 10 бона за Пампорово
3

Само през активния сезон „Пампорово“АД, чиито собственик се води Цветелина Бориславова, заплаща на държавата наем около 10 бона на месец, за използваните терени и пистите в курорта

Противно на появилите се наскоро материали, че банкерката Цветелина Бориславова, близка приятелка на Б.Б. е облагодетелствана от държавата, лично министър Греков се ангажира с обяснение, че нейната фирма заплаща сериозен по размер наем на държавата за ползваните терени в Пампорово.

Цветелина Бориславова
Цветелина Бориславова внася в хазната наем за Пампорово?

Става дума обаче за някакви си 10 000 лева месечно, срещу които банкерката разполага с 97 декара горска площ, пише БЛИЦ. Наблюдателни потребители в нета отбелязват, това се равнява на 200 туристи, които дават по 50 лева за еднодневната лифт-карта в курорта…

Наистина, в сайта на фирмата, собственост на Цветелина Бориславова обявиха, че от днес свалят цените на услугите в Пампорово, но печалбите им едва ли ще намалеят.

Банкерката бе взета на мушката от природозащитници миналата година, когато стана ясно, че незаконно се разширяват пистите, използвани от нейната фирма. Според afera.bg за подготовката на отговора, на институциите са били необходими цели 6 месеца. В крайна сметка, тогава Агенцията по горите не са намерили договори за ползване на терените и съответно за дължими суми към държавата по наеми. Затова въпросът бе повдигнат и „по-нагоре“, като от Европа попитаха направо, как така държавата облагодетелства бизнес дамата Цветелина Бориславова.

Едва тези дни министърът на земеделието в кабинета „Орешарски“ успя да събере някаква информация, с която да оправдае конфузната ситуация. Близката приятелка на Б. Б. продължава да се ползва с преференции, независимо от смяната на правителството. Едноименното дружество, на което Цветелина Бориславова се води собственик, заплаща наем на държавата „около 10 000 лева за 97 дка горски площи“ в курорта, но само през активния зимен сезон. Това обяви земеделският министър пред БНТ, цитиран от БЛИЦ и поясни, че тъй като пистите се намират в района на няколко горски стопанства, сумите сигурно се внасят там. Остава да вярваме на честната дума на Димитър Греков, който дори не е сигурен, колко точно плаща Цветелина Бориславова.
)

3 коментара
  1. Специално казва

    Искам да бутнат всичко в Пампорово, защото е незаконно и е редно да се даде урок на олигарсите като Цветелина. Свърши времето, когато с Бойко си правеха каквото поискат. Вече няма такива неща. Няма кой да й крие престъпленията.

  2. Краси казва

    И това видеоклипче показва къде се сече , уви държавата още си държи очите затворени…

  3. Лили казва

    Тая 100% не плаща и стотинка. Мръсна мафиотка

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.