Вече няма мърдане: Повдигат обвинение на Волен Сидеров!

Последният случай, в който Волен Сидеров прекали отива на съд!
0

Волен Сидеров вече май не държи Златната акция на държавата, щом ще отговаря за постъпките

Волен Сидеров е на крачка от това да плати за годината, в която беше най-безнаказаният политик в държавата.

Депутатът, който вилня по европейски ресторанти и самолети, утре ще получи сметката за забавленията си от държавата. Волен Сидеров е призован от Столичното следствие, в което ще му бъде повдиганото обвинение. Лидерът на „Атака“ трябва да отговаря пред закона заради хулиганство и нанасяне на лека телесна повреда, пишат от ПИК.

Волен Сидеров, за жалост на критиците му, няма как да бъде тикнат в ареста. Той обаче ще бъде наказан като гамен с мярка за неотклонение „Подписка“. Съдът не смятал, че има опасност да се укрие закона и да упражни натиск върху свидетели. Служители на летище „Варна” твърдяха, че хората му заснели с мобилен апарат данните на нападнатия от хайката му пътник, но това май не притеснява магистратите.

Последният случай, в който Волен Сидеров прекали отива на съд!
Последният случай, в който Волен Сидеров прекали отива на съд!

До момента показания по случая, в който Волен Сидеров атакува Стефани Дюмортие, са разпитани 22 души. Служителката на френското посолство се оплака от лидера на националистите и хората му. Полицаят Колев също се оплака от него. Униформеният свидетелства, че лидерът на „Атака” го е ударил по лицето.

Волен Сидеров за момента не изглежда притеснен от това, че за пореден път ще бъде изправен на съд. Френската дипломатка и Колев лъжели. Депутатът твърди, че не е бил агресивен към дамата, нито е удрял униформения служител. Единственото, за което си признава, е че имало разправия и бутане.

Волен Сидеров май вече няма „златен пръст” или поне не такъв, че да е необходим. Случаят във Варна не само събуди поредна вълна от недоволство към него, но при следващата среща със служители на реда получи отношение, което заслужава.

Сега и българският съд ще се занимае с него и от изхода на делото ще си проличи какво е политическото бъдеще на Волен Сидеров.
http://youtu.be/yhlUmT_r4gI

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.