В Крим обградиха с калашници наш тв екип

В Крим обградиха с калашници наш тв екип
5 (100%) 2 votes
Командированият в Крим тв екип е бил нападнат в Симферопол

„Около 10 войници с автомати „Калашников” обградиха екипа ни в Крим. Беше тъмно, спряха ни по средата на пътя – нормално е да се притесним. Все пак не се уплашихме, защото сме сериозни мъже и сме подготвени за всякакви ситуации” – това разказва пред „България днес” журналистът от БНТ Марио Гаврилов.Той и операторът му бяха нападнати от неизвестни бойци в столицата на автономната област Крим – Симферопол.
При навлизането в Крим украинските власти не са направили проблем. След това обаче екипът е бил спрян от хора с маски, въоръжени с калашници. Те направили агресивно претърсване на багажа на българския журналистически екип и отнели бронежилетките и службемните им каски.

Крим

Крим е най-горещата точка в Украйна

„В момента няма никакви закони в областта Крим. Има някакви сили за самоотбрана, но не е ясно колко легитимни са. Местните гледат на нас като на врагове, тъй като сме от ЕС и смятат, че не сме техни приятели. Дай боже да нямаме вече такива инциденти и да си свършим работата в Украйна живи и здрави” – допълни Гаврилов.

Това е втори инцидент в Крим с наши журналисти. В петък Димитър Кенаров разказа, че е бил заплашен от маскирани и въоръжени, които му отнели телевизионната техника.
)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “В Крим обградиха с калашници наш тв екип”

  1. Георги Рачев

    апр. 12. 2014

    В Крим обградиха с калашници наш тв екип…Не наш, а ваш! Жена ми е рускиня. Баща ми бе партизанин, после доброволец на фронта. От 200 души щурмоваци останали живи 20. Дядо ми Георги от гр.Генерал Тошево съсипан от румънците – бил гвардеец при цар Фердинанд. Баба ми Руска останала сама с десет деца – сирачета. 1918 – мъжкото население на Добруджа работи на солниците и петролните кладенци в Румъния. Каляват се и създават В Крим обградиха с калашници наш тв екип…Не наш, а ваш! Жена ми е рускиня. Баща ми бе партизанин, после доброволец на фронта. От 200 души щурмоваци останали живи 20. Дядо ми Георги от гр.Генерал Тошево съсипан от румънците – бил гвардеец при цар Фердинанд. Баба ми Руска останала сама с десет деца – сирачета. 1918 – мъжкото население на Добруджа работи на солниците и петролните кладенци в Румъния. Каляват се и създават Вътрешната Добруджанска Освободителна Оганизация- Да се борят срещу румънците. Славните царски времена – 2 700 000 неграмотни – колкото и сега, общо взето. Всеки да се оправя, братия демокради. По-силният ще победи, както бай Сталин претрепал 50 000 000 непълноценни. Демокради.

Добавете коментар