Паника в Асеновград! В детска градина сервираха мляко с миша отрова!

Гласувайте за статията

Мляко с миша отрова е било част от „менюто“ на дечицата от детско заведение в града

Мляко с миша отрова едва не предизвика огромна трагедия в Асеновград. 130 деца са пили синьо мляко, което им било сервирано за закуска в детската им градина. След като се оплакали от болки в стомаха обаче, последвала незабавна проверка и се оказало, че в млякото е имало миша отрова!

Мляко с миша отрова пиха деца в Асеновград

Мляко с миша отрова пиха деца в Асеновград

Не е ясно как опасният препарат е достигнал до млякото. Най-вероятно кубче от него е било залепнало за черпака, с който персонала на ЦДГ „Слънце“ в Асеновград е сипвал млякото в чашките на децата. Шокиращата новина беше съобщена лично от кмета на Асеновград Емил Караиванов. Той обясни, че мишата отрова не е била в млякото при транспортирането му и затова няма как да бъдат обвинявани нито производителя, нито доставчика на стоката.

При пристигането на млякото в детската градина, то е било изсипано в казан, в който никой не е забелязал чуждо тяло. По време на варенето то е запазило цвета си, което означава, че мишата отрова е била сложена по-късно. Това е и причината от градината да се съмняват в немарливост на някой от персонала, който не е прибрал на адекватно място отровата за мишки.

Директорът на детската градина не изключва и възможността някой да прави на заведението мръсен номер, затова е разпоредена допълнителна проверка. В същото време на всички 130 деца, които са пили от синьото мляко с миша отрова им е била направена промивка на стомаха, предават от БЛИЦ.

)

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар