Димитър Найденов - синът на покойния Гого от Тоника, разкри, че майка му е изгонила композитора от погребението

Гого от Тоника почина съвсем наскоро, а покрай смъртта му не спират да се вихрят грозни скандали и нападки заради изясняване на стари обиди и отношения. След като вдовицата на изпълнителя Ева заяви, че за нея създателят на емблематичната група - Стефан Диомов, не съществува, към публичния резил се включи и синът на легендата - Димитър Найденов.

[caption id="attachment_378784" align="alignright" width="179"]Синът на Гого от Тоника нападна Стефан Диомов Синът на Гого от Тоника нападна Стефан Диомов[/caption]

Наследникът на Гого от Тоника в прав текст заяви, че ще забрани на Диомов да стъпва на гроба на баща му. Синът на певеца направи изявлението след като композиторът обяви, че ще забрани на Тоника да пеят песните му, щом за Ева той е "бяло петно". В откровено интервю за вестник "Шоу" Димитър подкрепя думите на майка си и дори разкрива, че именно тя е забранила на Стефан Диомов да стъпи на погребението на Гого от Тоника.

Наследникът на певеца смята, че думите на композитора са обида към паметта на баща му, тъй като голяма част от творчеството на групата е труд на баща му, разкриват от БЛИЦ. Димитър е бесен на Диомов и заради факта, че по думите му, композиторът се опитал да накара Красимир Гюлмезов да си прави реклама на гърба на смъртта на Гого от Тоника.

)