Ванга: Светът е започнал с билките и с билките ще свърши!

Ванга отхвърля лекарствата и торовете
2

Пророчицата Ванга твърди, че билките на една страна лекуват само хората, които живеят в нея

„Така е определено – всеки да търси лечението си от родните билки” – завещава Ванга. „В природата е написано кой как да се лекува. Четете езика на природата, чрез нея Бог говори. Земята е жив организъм. Не я гневете! Изучавайте нейния език и нейните закони, за да живеете дълголетно. Ако сте внимателни с нея, тя ще ви даде много. Ако я гневите, ще ви накаже, защото е по-силна от вас” – е казвала Ванга на посетителите си.

Ванга
Ванга отхвърля лекарствата и торовете

„Не стойте на течение, не стойте на влага, не пийте студена вода. От простуда стават повечето болести, от влага. Тези, дето са нервни, тези дето се страхуват от това, от онова – те не са болни. Акълът им е болен” – твърди Баба Ванга.
Тя е на мнение, че не трябва да се използва гореща вода за къпане и също така е добре да си правим домашен сапун, тъй като той не вреди на кожата ни и на организма като цяло.
Прекаленото залагане на химия е едно от нещата, които пророчицата остро отхвърля. Според нея хората все повече залагат на торове и химикали. Това е и причината храната да се отравя, а природата да се задъхва. „Заради това се увеличава и броят на болните хора” – твърди Ванга.[kkstarratings]

2 коментара
  1. Erhi SH казва

    taka e……….

  2. Виолета казва

    Много силен характер….знае какво и кога да го каже! Много мили кадри на обикновените, истински трудови хора…
    Чух че в големи болки си е отишла…мир на праха й!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.