Четирима от загиналите в самолета край бреговете на Виетнам още са неидентифицирани!

Четирима от загиналите в самолета край бреговете на Виетнам още са неидентифицирани!
5 (100%) 1 vote

Някои от загиналите в самолета още са в пълна самолична неизвестност!

Самолет „Боинг 777” се разби край бреговете на Виетнам. На борда му имаше 239 пътници. Отговорните органи не успяват все още да установят самоличността на четирима от тях. Според първоначалните данни те са жители на Австрия и Италия, но по-късно се установява, че въпросните пасажери само са съобщили за откраднатите си паспорти. Това намирисва на терористичен акт, извършен с изчезналия самолет, подозират органите на реда.

Четирима от пътниците в самолета са с неустановена самоличност

Четирима от пътниците в самолета са с неустановена самоличност

В подкрепа на версията говори и факта, че самолет се разбива достигнал предела на височината си само в девет на сто от случаите. В останалите варианти той катастрофира на много по-ниска височина. Според предполагаемите теории самолетът или е отвлечен, или заради авария се разпада на части. В търсенето са се включили военни и кораби от Виетнам, Сингапур, Малайзия Китай и Филипините. Америка също е изпратила агенти от Федералното бюро за разследване в помощ на издирването.

Сред загиналите пътници има от различни националности.Те принадлежат на повече от четиринадесет държави. Сред пасажерите в самолета е имало огромен екип от китайски художници, калиграфи, които са се връщали от състезание, ученици от френския лицей в Пекин, трима американци, от които един известен компютърен спец. Премиерите на страните, от които са загиналите пътниците са изказали своята съпричастност към скръбта на семействата им.

Бан Ки Мун , генерален секретар на ООН изпрати съболезнователно послание до фамилиите на починалите пасажери и на екипажа на самолета.
Ако се окаже вярно съмнението, че именно тази марка е аварирала това ще е  прецедент. Защото този модел Боинг има само една засечка в почти двадесет годишната си история на съществуване. Единствената досега катастрофа е  станала през лятото на миналата година на летище Сан Франциско, при която загиват трима души.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар