Двойник на Таки броди из Дубай и пише активно в интернет

Истинският Таки ли пише в интернет?
0

Христофорос Аманатидис-Таки има клонинг, който описва в детайли детството и семейния живот на наркобоса

Двойникът на Таки е изключително активен в социалната мрежа Фейсбук и изобщо в интернет пространството. Мнимият клонинг дори описва с подробности случки от детството и от семейния живот на митичния бос. Двойникът има собствен блог, сайт и профил в социалната мрежа. Той твърди, че е Христофорос Аманатидис, живее в Дубай и съпругата му се казва Боряна Шехтова.
„Аз съм Христофорос Аманатидис и съм на 38 години” – пише клонингът в интернет. Той твърди, че е строителен предприемач и че е имал интереси към архитектурата още от младежка възраст. В свободното си време той излизал със съпругата си Боряна Шехтова и се срещали с приятели – твърди двойникът на Таки.
Клонингът на Таки разказва, че от малък не търпи несправедливостите и им се противопоставя.

Таки
Истинският Таки ли пише в интернет?

„Няма да крия, че жена ми Боряна Шехтова също беше в групата на моите истински приятели, преди да ми стане жена. Много хора твърдят, че попаднеш ли веднъж в този кръг, трудно се излиза от него и че между мъжа и жената няма да излезе нищо повече от обикновено приятелство. Е, при нас се случи. От приятели станахме гаджета, а после се оженихме” – твърди човекът, който се подписва като Христофорос Аманатидис-Таки.

Любопитно четиво от блога на Таки е 5-те съвета, които той дава, за оцеляване на безлюден остров.

[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.