Имам баща алкохолик!

Баща ми се боли с алкохола с капките Алкофитал
0

Аз съм на 23 г. и имам баща алкохолик, но мече има светлина в тунела с капките Алкофитал

Баща ми се боли с алкохола с капките АлкофиталАз обичам моето семейство, те означават всичко за мен, но благодарение на това, че баща ми е алкохолик винаги сме просто в лошо настроение един с друг. Караме се за всичко, най-вече заради пиенето му. Знам, че винаги трябва да поемаме отговорност за собствените си действия, но знам, че там, където сме сега, е най-вече заради проблема с алкохола.

Хем го обичам, хем го мразя и преди ми беше много гадно да се прибирам у дома, заради неговите ексцесии. Обаче се прибирах, защото майка ми и брат ми бяха там и те търпяха същото като мен. Домът трябва да бъде място, на което винаги искате да се приберете след дълъг ден на работа, училище или когато върху теб се е изляла помията на най-гадния ден в историята. Но не така беше за мен. И все пак има лъч надежда.

alkoFital_Оказа се, че майка ми, колкото и примирена да е изглеждала отстрани, не се е предала и е намерила начин да укроти пиенето на баща ми. Не е минало много време, но все пак разликата е толкова голяма, че на мен ми се иска да споделя и дано някой, който е в моето положение да прочете това, за може да му се помогне.

Майка ми е поръчала на баща ми капки за лечение на алкохолизъм, казват се Алковитал. Дава му ги само от две седмици, но за тези 14 дни аз съм го засякла само 2 пъти леко пийнал, а ако беше преди цифрата щеше да е 12 – горе-долу през ден се напиваше преди. Имам ужасно готиното предчувствие, че този път може и да се оправи. Тези капки за лечение на алкохолизъм се оказаха безценни и усмириха положението у дома.

Станислава от Пазарджик

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

http://youtu.be/AS9V9yrpOWo

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.