Бойко Борисов вече е на 100% истински във Facebook

Бойко Борисов вече е на 100% истински във Facebook
4 (80%) 4 votes

Профилът на Бойко Борисов във Facebook вече е верифициран, похвали се самият той на стената си, заявявайки с това нещо, че е на 100% истински и натурален и той стои зад него

Днес Бойко Борисов не пропусна да се похвали в социалната мрежа, че профилът му във Facebook ТУК> е верифициран и с това нещо да потвърди и докаже, че той е на 100% истински. Тези уточнения от страна на бившия министър-председател се налагат да бъдат направени, тъй като във Facebook има мнозина профили с неговото име, в които се качва информация все едно е той и така гражданите понякога могат да бъдат подлъгани от фалшивите в мрежата.

Бойко Борисов

Бойко Борисов във Facebook

Под поста за тази новина се появиха десетки коментари, а вече минават и 100, в които се изказват всякакви мнения по темата, а и доста извън нея. Предимно са от хора, които са симпатизанти на Бойко Борисов, но се срещат и потребители, които оплюват председателя на ГЕРБ. Останалите веднага ги разобличават, обявявайки ги за т.нар. „тролове“ в интернет, на които партиите плащат, за да хулят опонентите им. Ето защо привържениците на експремиера прикачиха снимка с „Фотошоп“, на която Борисов вкарва един шут на лидера на БСП Сергей Станишев. Това може да се разчете като ритник на „червените тролове“ в профила на Бойко Борисов.

Бойко Борисов и Сергей Станишев

Бойко Борисов и  един  мощен шут за Сергей Станишев

Много от тези привърженици, които качват колажи като по-горния искат да имат статус на „приятели“ във  Facebook с него, тъй като общите последователи на профила на Бойко Борисов са почти 28 хиляди. Някои от тях директно си просят да бъдат приети като приятели, но дори самият Борисов им обяснява като отговор в един от многото коментари, че има лимит до 5 хиляди.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар