Вини Джоунс – изцепки, алкохол и бой за здраве

Изцепките на Вини Джоунс не са една и две
0

Наричат Вини Джоунс „Психото“ заради пиянските му изцепки

Вини Джоунс, който преди няколко дни гледахме в шоуто „Къртицата“, е такъв тип човек, че всеки ще иска да го има на своя страна, ако се замеси в кръчмарски бой – пише в. „Преса“. Бившият футболист стряскаше всички противникови играчи на терена с екипите на „Уимбълдън“ и „Уелс“, а какво да кажем за нормалните хора.
В спортнатае си кариера Вини Джоунс винаги е бил корав играч. Той държи няколко рекорда по червени картони и глоби във Висшата лига. И точно грубиянският му имидж кара съпруга на Мадона – Гай Ричи, да му предложи роля в хитовия си хилм „Две димящи дула“. „Като видях всичките му брутални влизания и опитите му да откъсне ухото на Кени Далглиш, реших, че той ще е много успешен персонаж за моите филми“ – обяснява режисьорът.

Вини Джоунс
Изцепките на Вини Джоунс не са една и две

„Винаги съм имал ангел на едното рамо и дявол на другото“ – признава Вини Джоунс. Две случки от миналото ясно доказват това твърдение. След загуба на Уимбълдън футболистът забива зъбите си в носа на журналист, който го провокира с въпроси. Няколко дни по-късно изявата му е на другия полюс – медиите го снимат как плаче, докато раздава помощи на бедни хора.
Дяволът напомня за себе си и през 2003 г. Докато пътува в самолет, видимо пиян, той налита на бой на човек от съседния ред. Появата на капитана направо го изкарва извън релсите. Вини Джоунс му крещи в лицето: „Мога да наема хора да те убият за 5000 долара. Разкарай се!“ Това изпълнение му докарва глоба от 10 хиляди долара и 80 часа общественополезен труд. От половин година той твърди, че не е близвал алкохол.

В „Къртицата“ Вини Джоунс прекара 5 денонощия, като взе участие в мисиите и се прояви като истински джентълмен.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.