Елтън Джон е изневерил на половинката си Дейвид Фърниш с роден масажист

Елтън Джон беше забъркан в пикантна афера и то с българин! Известният с нетрадиционната си ориентация изпълнител беше набеден, че е имал вземане-даване с нашенски масажист по време на 10-дневната си почивка миналото лято в гръцкия курорт Миконос. Пикантната новина беше споделена от друг българин, емигрант, пред местен вестник.

[caption id="attachment_374437" align="alignleft" width="300"]Елтън Джон беше замесен в афера с българин Елтън Джон беше замесен в афера с българин[/caption]

Аферата се е случила в хотела, в който бил отседнал Елтън Джон заедно с половинката си Дейвид Фърниш. Един от масажистите, работещи там, успял да хване окото на музикалната икона. Неговото име е Асен и е на 32 години, научиха от "Уикенд", цитирани от Агемция ПИК. Нашенецът засега отказва да сподели каквито и да е подробности около слуховете, като нито ги потвърждава, нито пък отрича.

Българинът разкрива само, че е получил 1000 евро бакшиш от Елтън Джон. За какви услуги точно обаче не става ясно. В момента българинът е новина номер едно в английските таблоиди. Които се надпреварват да му предлагат солидни хонорари, само и само да го склонят да разкаже за аферата си с Елтън Джон.

Както знаете, английската мегазвезда от години е известен с предпочитанията към собствения си пол. А Дейвид Фърниш освен официалната му половинка е и негов импресарио.