Ивана събирала цяла година пари, с които да си купи новия-стар автомобил

Явно има криза в бранша, Ивана пазарува на старо!

[caption id="attachment_374434" align="alignleft" width="300"]Ивана си купи кола на старо Ивана си купи кола на старо[/caption]

Фолкдивата се сдоби със скъп автомобил "Мерцедес", който обаче се оказа втора ръка. Въпреки, че сумата която Ивана е броила за джипа далеч не е скромна, явно ново луксозно возило не е по джоба й. За пореден път Ивана обърна гръб на лукса и фалша в бранша и се показа като народен човек като предпочете практичното, а не да хвърля парите си на вятъра пише вестник "Уикенд", цитирани от ПИК.

Близки споделят, че певицата е чакала близо година докато събере необходимите средства за да смени вече старото си возило с ново. Любимката на народа предпочете колата й отново да бъде джип с аргумента, че се нуждае от сигурно високопроходимо возило, в което да има място за бенда и неговият багаж.

Запознати споделят, че Ивана е закупила "Мерцедеса" от свой познат, които има автокъща в Пловдив. Тя му заявила веднага да й се обади щом излезе изгодна сделка. Фолкпевицата този път се доверила на познат, за да не бъде измамена и за да бъде сигурна, че автомобилът ще в перфектно състояние, готов за следващото и участие.