Сватбите на Илия Павлов

Заради Дарина Илия Павлов се развел с първата си жена
0

Босът на Мултигруп Илия Павлов се е женил 3 пъти

11 години след убийството на Илия Павлов на 7 март 2003 г. семейството му се стяга за сватба на една от дъщерите на покойния бос – това съобщи Павел Найденов, баща на Павлов. По-малката дъщеря Паола, която е от брака му с Дарина Павлова, се е сгодила за американец.
Покрай еуфорията Павел Найденов съобщи една дълго пазена тайна за Илия Павлов. Неговият баща разкри, че покойният бос се е женил не два, а цели три пъти. През 1981 г. 21-годишният тогава Илия се оженил за дъщерята на ген. Чергиланов – Антоанета. Двамата се запознали, докато той учел задочно във ВИФ, а тя следвала в института специалност „Тенис”.

Илия Павлов
Заради Дарина Илия Павлов се развел с първата си жена

Само година и половина по-късно обаче Илия се развел с нея, след като се влюбил в друга. Впоследствие генералската щерка му простила и така отново се събрали. Те вдигнали втора сватба с над 300 гости. През 1988 г. раздялата между Илия Павлов и първата му жена била окончателна. Бъдещият милионер срещнал начинаещата актриса Дарина и заради нея поискал развод от Антоанета. Впоследствие Илия се жени за Дарина, от която има дъщеря Паола и син Илия-Калоян. Голямата дъщеря на Илия Павлов – Венцислава, е от брака му с Антоанета.[kkstarratings]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.