„Шоуто на Слави” – на съд за гавра с „хазяйките” на Бареков! (ВИДЕО) Преглеждания: 24283

"Хазяйките" на Бареков ще накажат Слави заради тия двамата!
3
5/5 - (1 vote)

Собствениците на „вилата на Бареков” ще поискат впечатляваща сума от „Шоуто на Слави”

„Шоуто на Слави” май ще си намери майстора в лицето на „хазяйките” на Бареков!

Тринадесет години от ефира на bTV (и няколко години в други телевизии) Дългия и хората му се гъбаркаха на воля с политиците в парламента и извън него. Мнозина го хулиха, Волен Сидеров дори го осъди, на май никой няма да накаже продукцията така както ще го направят „момичетата на Бареков”.

От фирма „Инвестиция бг“, която притежава фамозната „вила на Бареков”, се стягат да заведат впечатляващ финансов иск срещу „Шоуто на Слави“. Причината е проста – гаврата, която си позволиха по техен адрес в ефир. Собственичките на търговското дружество, две, от които работят за Николай Бареков, са останали потресени от коментарите и квалификациите за тях.

"Хазяйките" на Бареков ще накажат Слави заради тия двамата!
„Хазяйките“ на Бареков ще накажат Слави заради тия двамата!

Интересното е, че бедният Слави Трифонов няма почти нищо общо с цялата история. Докато отсъства, сценаристите Иво Сиромахов и Филип Станев си позволиха доста словесни волности по адрес на активистките на „България без цензура“. Красавиците дадоха „под наем” на Николай Бареков баровска вила в квартал „Драгалевци“, а зевзеците не им простиха.

Иво Сиромахов даде залп:
ivo siromahov
А Филип Станев да на остане назад:
filip
Виж как, без да иска, „Шоуто на Слави” ще подкрепи с финансова инжекция, ако не Бареков, поне „хазяйките му” в осмата минута във ВИДЕОТО ТУК!

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
  1. gaboff казва

    Не берете кахър за Станиславовото шоу той и капута много добре знаят че момите не са спретнали току така фирмичката дето си позволява подобни покупки,от къде са паричките бе хора ,а и вие извадете таквиз суми де?

  2. Borislav Antonov казва

    Никъде в тези текстчета няма конкретни имена.Който се припознава си е за негова сметка.

  3. Kalina Georgieva казва

    Тия дами трябва да свикват, щом са се хванали на хорото на Бареков, могат да чуят всичко за себе си, пък и крушката си има опашка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.