БСП изключи враговете с партийни билети во главе с Първанов и Петков!

БСП изключи враговете с партийни билети во главе с Първанов и Петков!
5 (100%) 1 vote

Първанов и Петков бяха отстранени с доказани активисти заради нелоялност и непочтеност

Чудо-невиждано сполетя Столетницата – БСП изключи ветераните  Първанов и  Петков!

Националният съвет на червените отстраниха от редиците си не само видните си лидери, но и активисти като Евгений Желев, Росица Янакиева, Ивета Станкова-Пенкова и професор Близнашки. В групата на низвергнатите влизат учредителите на АБВ Емил Константинов, Владимир Калчев, Бойка Арабаджиева и Людмил Веселинов, пишат от novini.bg

Столетницата се прости със своя спасител Първанов и поддръжниците му, защото нарушили норми и нелоялност. Работа в подкрепа на друга предизборна листа, разделението на партията и несъобразяването с общите решения са официално обявените причини за натирването на едни от най-знаковите имена на левицата.

Пада другарят в смъртен бой...

Пада другарят в смъртен бой…


Новината, че БСП изключи враговете с партиен билет, съобщи Янаки Стоилов след като приключи срещата на Националния им съвет. Червеният депутат обяви, че решението е взето след като са показали активна подкрепа на други листи преди изборите.

От 103 участници в заседанието цели 85 души са подкрепили решението за отстраняването на „предателите”. Едва трима са гласували „против” и двама -въздържали се.

Същата съдба очаква и другите „предатели” в местната власт. Градските и общинските съвети на БСП, които са активни застъпници на чужди листи и не уважават „установените” норми, ще последват Първанов и сие.

Загубата на имена като бившия лидер и държавен глава, Петков и други няма да промени популярността на БСП, смята Стоилов, но е необходима, за да стане ясен изборът на хората.

Депутатът охули човекът, който спаси БСП от забвение и провал след Виденовата зима: „Не е справедливо, не е солидарно, не е партийно да застанеш срещу тези, които са те подкрепяли, избирали и са вярвали в теб.

Стоилов даде да се разбере кое точно е провокирало крайното решение на партията му – категорично станало ясно, че АБВ ще се яви на евроизборите самостоятелно. Нито една партия с европейски ценности нямала да търпи подобно поведение, което нито е морално, нито принципно.

Недопустимо било да си член на БСП и да не се държиш като партиен член. Столетницата ценяла своето достойнство и нямало да търпи членове, които я оплюват и компрометират.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар