Ивана вае тяло с мед

Ивана е твърдо решена да влезе в привлекателна форма
1

Любимата певица на народа Ивана влиза във форма с професорска диета

Фолкфурията Ивана вае тяло с професорска диета – пише „България днес”. Певицата се е доверила на рецептите за правилно хранене на проф. Христо Мермерски. Идеята на диетата не е да се гладува, а да се консумира правилната храна – отбелязва изданието. Яденето трябва да доставя необходимите въглехидрати и белтъчини на тялото. Задължително обаче е да се изразходва голямо количество енергия, за да може ефектът да бъде осезаем.
Ивана хапва нискомаслено кисело мляко от 2 процента с пектин на прах, мед и канела, плодове, зеленчуци, една-две лъжички смлени ядки от орехи. В тях се съдържат всички витамини, аминокиселини и мастни киселини. Изключително рядко си позволява месо, но то трябва да е приготвено печено на скара и в никакъв случай пържено.

Ивана
Ивана е твърдо решена да влезе в привлекателна форма

„Именно това е тайната на отслабването, тонизирането на имунната система и късното стареене” – категоричен е проф. Мермерски. Пектинът понижава холестерола в кръвта, намалява и повишаването на кръвната захар – разяснява специалистът, на когото Ивана се е доверила.
Открай време любимата певица на народа е предразположена към напълняване. Драстичното гладуване обаче отслабва имунната система и затова Ивана се е доверила на авторитетен специалист.[kkstarratings]

1 коментар
  1. adel казва

    На нея ще и помогне по – малко алчност и злоба.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.