Нов случай: Отново обвиниха Криско!

Нов случай: Отново обвиниха Криско!
5 (100%) 1 vote

Криско отново си навлече обвиненията, дали пък не са верни?!

Скандалният рапър Криско отново плагиатства. Не стига, че троши наляво и надясно чужда собственост и обижда който свари по социалната мрежа, но роденият като Кристиян Талев на всичкото отгоре краде и чужди песни. В това го обвини негов „почитател”, записал се под името Александър Маринов.

Човекът обяснява, че уж авторско парче на певеца Криско „Хората говорят” всъщност е едно към едно компилира от британския певец Yeao. Хип-хоппърът от Великобритания всъщност е автор на песента Hear For a Reason, която се върти в публичното пространство от преди две години, чийто калъп използва за своята рапърът. А в обяснението се твърди, че всичко в българския й вариант, включително музика, аранжимент, както и думите й са дело само и единствено на по-известния като изпълнител Криско.

Крадец ли е Криско, питат се вече и феновете му

Крадец ли е Криско, питат се вече и феновете му

Кристиян Талев – Криско не за първи път е обвиняван, че свива популярни парчета на световни звезди. Преди време той пусна етюда си Drop Some, което за отрицателно време набра в YouTubе повече от 22 000 споделяния. Това за нашенските ни ширини си е повече от рекорд. Само че по-наблюдателните меломани веднага съзряха нещо нередно.

Те идентифицираха в инструментала очевадна прилика с изключително популярна песен на Tyga feat. Така един от най-вървежните у нас рапъри Криско за първи път беше уличен в кражба. А чуждоземното парче се въртеше на световната сцена от преди година. Не е новост родните ни звезди от поп фолка да ограбват големите от световния подиум. И нищо сензационно не е , че и Криско върви по тази пътека.

Само че да не демонстрира наляво и надясно, че той е сътворил всичко в песните си от „а” до „я” и те са само и единствено негово дело. Защото има почитатели, които малко повече поназнайват от музика и винаги ще го ловнат в крачка. Внимавай, Криско!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Нов случай: Отново обвиниха Криско!”

  1. .....

    мар. 07. 2014

    „Tyga feat.“ – feat. е съкратено от featuring. Следователно трябва да има нечие име след това. Днешните журналета даже да преписват не умеят!

Добавете коментар