Вкараха в нова интрига името на Майкъл Джексън!

Вкараха в нова интрига името на Майкъл Джексън!
5 (100%) 1 vote

Брандън Хауърд бил негов незаконен син

След кратко затишие, името на покойния певец Майкъл Джексън, бе вкарано в нова интрига.

От „Контактмюзик” разпространиха информацията, че певецът Брандън Хауърд е незаконен син на покойния Крал на поп музиката, отбелязва БТА.
Запознати посочват, че Брандън е момчето, за което се пее в хитовото парче на Майкъл Джексън „Billie Jean“ от 1982 г.
Информатори твърдят пред сайта TMZ, че 31-годишният Брандън е син на Майкъл и соул изпълнителката Мики Хауърд, която в зората на 80-те години, е била част от екипа му.

Твърдят, че Брандън Хауърд е незаконен син на Майкъл Джексън

Твърдят, че Брандън Хауърд е незаконен син на Майкъл Джексън

Мълвата носи, че соченият за незаконен син на Майкъл Джексън се е сдобил по някакъв начин с резултатите от ДНК-теста на денталния хирург от Бевърли Хилс – д-р Джоузеф Гордън.
Той е извлякъл материал за ДНТК пробата от дентално приспособление, носено от Краля на попа, което е било закупено на един от търговете.
На специална пресконференция, денталният хирург е отворил плик, съдържащ резултатите от теста, заявявайки, че вероятността Кралят на попа да е биологичният баща на Хауърд е почти 100% (99,9%).
Брандън обаче е категоричен, че не е позволявал на никого да сравнява неговото ДНК с това на Майкъл Джексън.

Той заяви, че иска почитателите и близките му да са наясно, че не се е свързвал с TMZ или който и да било от другите сайтове, разпространяващи тази история и не е позволявал подобно нещо.
Хауърд поясни, че е дал съгласието си да даде ДНК проба, която да бъде изследвана за нуждите на документален филм и изрази разочарованието си, че е била употребена по този начин.
Той написа и в профила си във Фейсбук, че никога не се е самопровъзгласявал за син на Майкъл Джексън и няма никакво намерение да търси наследство от него.

Правозащитникът на наследниците на Краля на попа, Хауърд Вайцман твърди, че никога не са чували за Брандън Хауърд и подчертава дебело, че всички срокове за претенции, че Майкъл Джексън е нечий баща, са изтекли отдавна, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар