ГЕРБ отказаха да отговорят на въпросите на Нова ТВ за наема и квадратурата на имота

ГЕРБ заключиха палата си в Бояна! Екип от Нова ТВ изпрати репортерката Вероника Димитрова на мястото, за да получи отговор на въпросите, които вече няколко дена вълнуват обществото. А именно колко квадрата е имотът, какъв е размерът на месечния наем и кой всъщност дава парите за луксозния палат. От телевизията настояха за документи, доказващи, че имотът се използва единствено и само с политическа цел.

[caption id="attachment_354994" align="alignleft" width="300"]ГЕРБ заключиха имота си ГЕРБ заключиха имота си[/caption]

От ГЕРБ обаче не само, че отказаха да дадат отговор на тези въпроси, ами и заключиха имота, отказвайки да разговарят с журналистката на Нова ТВ. Димитрова е убедена, че вътре е имало хора, които са видели екипа на медията, но умишлено са се покрили, за да не застават пред камерите и да избегнат въпросите. От ГЕРБ отговориха единствено с писмо, в което заявяват, че всичко около имота и наема му е напълно законно.

От партията на Бойко Борисов дори заявиха, че имат намерения да съдят всеки, който се опита да ги оклевети отново, разпространявайки невярна информация, целяща да урони авторитета на партията. "ГЕРБ ще водят диалог с клеветниците само в съда", се казва в декларацията, предават от ПИК.