Без Дарина Павлова на помена на Илия

Без Дарина Павлова на помена на Илия
5 (100%) 2 votes
Вдовицата на Илия Павлов – Дарина Павлова, не дойде на годишнината от смъртта му

Дарина Павлова и децата на шефа на „Мултигруп” Илия Павлов няма да си дойдат за годишнината от смъртта му, която се отбелязва на 7 март. На тази дата през 2003 г. босът беше прострелян смъртоносно на излизане от офиса си – припомня „България днес”. Бащата на Илия – Павел Найденов твърди пред изданието, че не се е чувал със снаха си от 3 дни.
Вдовицата Дарина Павлова в момента имала неотложни бизнес дела и нямало да може да пристигне в България за панихидата на покойния си мъж. Наследниците на Илия, които живеят в САЩ, също няма да застанат край гроба му.

Дарина Павлова

Дарина Павлова рядко се връща в родината си

„С Венцислава се бяхме разбрали, че ще дойде, но май няма да успее” – споделя пред изданието Павел Найденов. „Все пак, ако ме изненада, ще се радвам да я видя. Още повече, че може да ми доведе и кандидат-зетя” – допълва той.
Венцислава е родена през 1982 г. от брака на Илия с първата му жена Антония. От Дарина Павлова босът на Мултигруп има дъщеря и син – Паола и Илия-Калоян. След смъртта на съпруга си вдовицата продаде всички имоти в България и си идва много рядко в родината.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар