Албена Денкова и Максим Стависки – отново в България!

Албена Денкова и Максим Стависки – отново в България!
5 (100%) 1 vote

Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България след фаталната катастрофа, в която фигуристът уби момче и прати Мануела Горсова в кома

Албена Денкова и Максим Стависки се завръщат в България! Фигуристката е успяла да убеди съпруга си да си дойдат отново в родината й след като двамата предпочетоха да живеят в Русия заради скандала, който Стависки провокира през 2007. Припомняме ви, че тогава в тежка катастрофа край Приморско фигуристът, който е бил пиян, помете с джипа си кола в насрещното движение.

Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България

Албена Денкова и Максим Стависки се връщат в България

Вследствие на удара 18-годишният шофьор на автомобила загива на място, а спътницата му Мануела Горсова остана в будна кома – състояние, в което се намира и до днес. След като съдът постанови условна присъда за звездата от фигурното ни пързаляне, Албена Денкова и Максим Стависки заминаха за Русия, за да бъдат оставени на спокойствие. От тогава Стависки отказва да стъпи у нас. Сега обаче половинката му е успяла да го убеди да дойде с нея.

Албена ще участва в танцовото шоу „Денсинг старс“ и ще прекара близо три месеца в родината си. Затова настояла Максим да я придружи, тъй като не искала да се разделят за толкова дълго време. Денкова гарантирала на съпруга си, че никой няма да го безпокои и престоят му тук ще бъде спокоен.

„Денсинг Старс“ започва следващата седмица. Албена Денкова и Максим Стависки обаче ще пристигнат малко по-късно. Фигуристката има ангажименти и затова ще се включи 20-на дена след началото на предаването, научиха от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар