Мерзост и черни пеперуди! „Къртицата 2” използва парламента за реклама! (СНИМКИ/ВИДЕО)

Мерзост и черни пеперуди! „Къртицата 2” използва парламента за реклама! (СНИМКИ/ВИДЕО)
5 (100%) 1 vote

„Къртицата 2” доказа с черни пеперуди до къде стига пошлостта на властта

Черни пеперуди от „Къртицата 2” доказаха до къде стигна плиткоумието (и май продажността) на сегашния парламент! В ефира на TV7 снощи, Андрей Арнаудов доволно се похвали, че провокацията с екзотичните насекоми е тяхно дело.

Вчера всички медии се занимаха подробно се занимаха с това, като имаше какви ли не коментари за това кой е подател на любопитната пратка. Иван и Андрей с размазваща усмивка споделиха, че с готови с отговора на големия въпрос „Кой?” и да разнищят какво е посланието на луксозната пратка черни пеперуди.

Арнаудов със самочувствие и в прав текст пое отговорност за „закачката”. Двамата с Иван изглежда добре са се забавлявали с коментарите на телевизионери и на форумци. В крайна сметка разкриха, че „Спайдърмен” всъщност се казва Стоян Лазаров. Въпросният господин е научен работник, дресьор и осигурява не само красиви черни пеперуди, но и всяка гадна твар в „Къртицата 2”
cherni peperudi 2

cherni peperudi
Целта на мероприятието била проста, да се обясни, че всеки участник може е супер герой. Така както от ларвите излизат прекрасни черни пеперуди, така и всеки в Базата може да е Къртицата! Кое не е ясно?! „Нищо не е, каквото изглежда!” както се казва в слоугъна на новия сезон!

Номерът с екзотичните черни пеперуди е същият като дебютът на шоуто в миналия сезон. Тогава вертолети търсеха злато на паметника пред НДК. Само, че този път не е смешно!

Въпреки, че номерът беше повече от успешен, на никой не му се стори забавно! В българският парламент не само се показват средни пръсти, говорят простотии или се лее провокативна реч.

Оказа се, че ковачницата на закони и символ на държавността може да служи за рекламна цел, което както знаят и децата – обикновено става с много пари!

Настоящата власт трябва да отговори на прословутия суверен, който й плаща заплатата: „Колко струваше и на кого бяха дадени средствата за този номер?!”

Иначе телевизията, която превърна Доган в главен герой от сериал, спечели жадувания рейтинг. Разбрахме КОЙ и защо пусна пеперудите. Остава да разберем КОЙ допусна тоталното опозоряване на парламента?

Разкриването на случая с прословутите черни пеперуди на Къртицата 2 вижте още в началото на видеото!

Къртицата2 / 06.03.2014 част2 by cool12312

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар