Димитър Кенаров – български журналист, е бил нападнат в Крим!

Димитър Кенаров – български журналист, е бил нападнат в Крим!
5 (100%) 2 votes

Нападателите опрели пистолет в главата на Димитър Кенаров, той е категоричен: „В Крим в момента няма закони“

Димитър Кенаров – български журналист, е бил нападнат от маскирани мъже в Крим. Непознатите са опрели пистолет в главата му, повалили са го на земята и са взели мобилния му телефон. Причината за нападението обаче не е обикновен обир. Неизвестните крадци са обирали телевизионното студио на „Асошиейтед прес“ в Крим, а Димитър Кенаров ги е заснел точно докато изнасяли оборудването.

Димитър Кенаров е бил нападнат в Крим

Димитър Кенаров е бил нападнат в Крим

Обирджиите го забелязали и насочили агресията си към него. Пред БНТ Димитър Кенаров разкрива как е протекло самото нападение. „Заплашиха ме с пистолет, повалиха ме на земята и ми казаха да дам телефона, с който ги снимах“, разкрива журналистът. След което непознатите се качили в чакащ ги наблизо автомобил и отпрашили в неизвестна посока. Превозното средство е било без отличителни знаци и номера.

Родният репортер признава, че не е първият журналист, който става жертва на обир. Преди няколко дена същото се е случило и на негови британски колеги. По време на самото нападение срещу него Димитър Кенаров е бил заедно с колежката си Боряна Касабова. „Това е нормално за случващото се в Крим в момента“, обясни репортерът. И допълни, че в района не се спазват закони и правото е на страната на силния, научиха от БЛИЦ.

На таблета на журналиста все пак е останало кратко видео, заснето секунди преди да го нападнат. Вижте го.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар