Единият от Братя Галеви – арестуван в чужбина?!

Единият от Братя Галеви – арестуван в чужбина?!
5 (100%) 2 votes

Братя Галеви се покриха в чужбина, единият от тях е бил задържан

Единият от Братя Галеви е бил арестуван! Ексклузивната новина беше разпространена от вестник „Всеки ден“ малко по-рано тази вечер. Информацията идва от високопоставен полицейски източник, а самият арест се е случил около 17.30 часа българско време днес. Не се знае обаче за кой точно от двамата Братя Галеви става въпрос.

Единият от Братя Галеви е арестуван?

Единият от Братя Галеви е арестуван?

До момента липсва официално потвърждение от българска страна дали новината е истина или не. Припомняме ви, че Пламен Галев и Ангел Христов, станали по-популярни като Братя Галеви, бяха осъдени на пет години затвор след като бяха признати за виновни за създаването и участието си в групировка за изнудване и рекет. Това се случи през 2012 година. Само седмица след обявяването на присъдата им, двамата обаче успяха да се измъкнат от страната и от тогава са в неизвестност.

Братя Галеви бяха обявени за национално издирване на 9 май същата година. Малко след това и Интерпол ги обяви за интернационално издирване с червена бюлетина. В медийното пространство постоянно се появяват различни данни за държавата, където са се укрили Братя Галеви. Имаше слухове, че се крият както в съседна Гърция, така и в Латинска Америка, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар