Годжи се поду от пиене, Грахич го лекува с краставици

Гласувайте за статията
Годжи и Цветелина Грахич заминаха на турне в Америка

Навикът на Георги Милчев-Годжи постоянно да беседва с чашката започна осезателно да се отразява на визията му – пише „Уикенд”. Баскитаристът на Слави се е подул от прекомерната употреба на алкохола. Музикантът и певицата Грахич заминаха на турне в Америка преди няколко дни, но видът на врачанина със сигурност ще изплаши сънародниците ни зад Океана, които ще си платят, за да го видят и чуят на живо.
От аеропорта в София Годжи и Грахич си пуснаха селфи снимки, на които се вижда, че музикантът е подпухнал и с пълни торбички под очите. Специалист, до когото изданието се допитало, коментира, че подутините най-вероятно са вследствие на нарушена обмяна на веществата в организма. Експертът дал съвет на Милчев да намали употребата на цигари, алкохол, сол и различни пикантни храни.

Годжи

Под очите на Годжи виснаха торбички

Грахич пък, загрижена за здравето на колегата си, щяла да цери торбичките на Годжи с резенчета прясна краставица. Певицата го успокоила, че на американска земя ще му приложи процедурата и до края на април, когато турнето свършва, проблемът му ще бъде решен.
Междувременно слуховете за опасна близост между Годжи и босненката отново са на дневен ред. Според ежедневника „Всеки ден” двамата дори си взели обща стая в САЩ.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Годжи се поду от пиене, Грахич го лекува с краставици”

  1. Rumyana Gosposinova

    май 05. 2014

    ГОДЖИ СПРИ ДА СЕ НАЛИВАш С ТОЗИ АЛКОХОЛ, щЕ ТИ СЕ ИЗПАРИ МОЗЪКА !
    ДА ПИЕШ СОК ОТ СУРОВИ КАРТОФИ ЗА ДА СЕ ПРОЧИСТИШ.
    МОЖЕ ЛИ ТАКИВА ГЛУПОСТИ ДА ПРАВИШ !

Добавете коментар