Мая Манолова тропа хоро в Перник! (А пеенето на Цачева беше хит!) (ВИДЕО)

Мая Манолова и тя жалба жали по пуста младост
2

„Мая Манолова агитира заклети червени пенсионерки от Перник” е новото папарашко попадение в мрежата

Мая Манолова на хорото е точно толкова впечатляваща, колкото е Цецка Цачева в пеенето!

Ако бойната ГЕРБерка предизвика същинска сензация с „тормоза” си над Булат Окуджава, то Поразяващата уста на БСП е истинска радост за поддръжниците на опозицията.

Мая Манолова няма милост нито към идеологическите врагове, нито към потенциалните такива с партиен билет. Но в ухажването на електората също няма равна!

Лютата червена дама лично агитира заклетите поддръжници на Столетницата в Перник, вижда се от видео в световния портал за споделяне на клипове YouTube. Доказателството за уменията на Мая Манолова на банкети и софри е каченото преди броени часове, но вече набира скорост по предизвикан интерес.

„Министершата в нощта” на Ангел Найденов никак не прилича на разярената активистка, която няма милост към никого от парламентарната трибуна. Сред пенсионерките (а и все пак е в Перник!) е блага и отзивчива. При първия поздрав от оркестъра на механата скача да поведе хорото. Така де: „Ееееех години, пусти-опустели. Най-прекрасното от мен сте взели!”

Мая Манолова и тя жалба жали по пуста младост
Мая Манолова и тя жалба жали по пуста младост

За честта на преданата на соца дама ще коментираме, че не се забелязва да е злоупотребила с алкохол (каквито съмнения имаше за Цачева). Даже се забелязва необичайно притеснение в първите тактове на песента.

В компанията на симпатизантките обаче лесно се отпуска и дори дебелашка шегичка от страна на Бойко Борисов не би я разконцентрирала!

Научете се как се прави политагитация от Мая Манолова сега:

2 коментара
  1. бобо казва

    Не знаех, че и в перник има фестивал на кукерите!

  2. Sisi казва

    Do Amet
    Maya Manolova e otvratitelna, nevazpitana lazhliva kuchka.
    Palen demagog. Nikoga ne bih dala galsa si za neya.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.