България без цензура отмъква избирателите на ГЕРБ!

България без цензура отмъква избирателите на ГЕРБ!
5 (100%) 2 votes

България без цензура е успяла да привлече разочарованите от Бойко Борисов избиратели, показват последни проучвания

България без цензура може и да успее да спечели сериозна подкрепа на предстоящите през май избори за Европейски парламент. Социологът Васил Тончев от изтъкнатата социологическа агенция „Сова харис“ е категоричен, че България без цензура е успяла да привлече огромна част от избирателите на ГЕРБ и Бойко Борисов, които ги подкрепиха през 2009 година.

България без цензура отмъква избирателите на ГЕРБ

България без цензура отмъква избирателите на ГЕРБ

Специалистът е категоричен, че въпросните гласоподаватели са разочаровани от ГЕРБ и искат да подкрепят нов проект, който да не се ангажира с опозиционните „ляво“ и „дясно“. Именно такъв проект виждат част от хората, подкрепящи ГЕРБ, в България без цензура. „Тези избиратели търсят ново политическо представителство, след като оттеглиха подкрепата си от ГЕРБ. И го виждат в Лицето на Николай Бареков и партията му.“, обяснява Тончев нагласите на част от българите.

По думите на експерта, социологическите агенции отчитат засилена подкрепа към България без цензура в последните дни, въпреки твърденията на конкурентите му и обвиненията в популизъм. Социологът изтъква още, че България без цензура ще бъдат подкрепени именно от избирателите, които търсят нишата в центъра, а не в ляво или дясно, предават от ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар