Сложих край на проблемите с алкохола, благодарение на капките Алкофитал

Алкофитал реши проблемите ми с алкохола
0

За една година алкохолът щеше да унищожи онова, което съм градил с десетилетия

Алкофитал реши проблемите ми с алкохолаПреди известно време имах проблеми с алкохола. Имах собствен бизнес, но той започна да върви назад. Заради проблемите с алкохола бях постоянно замаян и нямах правилна преценка за нещата. Вместо да се развиват, те затъваха все повече и повече. Иначе започнах да пия, защото малко се усложни ситуацията, но като във всеки бизнес тя се оправи. Аз обаче не се оправих, даже напротив. Започнах да оставам без работници, поради причината че не им осигурявах работа, а от там следваше и понижение в заплащането им. Това ме разстройваше още повече и проблемите с алкохола се задълбочаваха.
АлкофиталЖена ми беше твърде притеснена за мене и една вечер ми предложи да се опитам да излекувам проблема, който имах. Беше открила и лекарство – Алкофитал, единственото, за което лекарите казвали, че може да помогне. Послушах я и си ги поръчах. Бях изумен. Не очаквах, че от едни капки аз мога да се сбогувам с проблемите с алкохола. С изминаването на втория месец, през който пиех от каките за лечението на алкохолизма, аз започвах да намалявам количеството алкохол, което пия . Не след дълго започна да ми се повдига само при миризмата на уискито. Резултата който постигнах благодарение на жена ми и лекарството, което той ми бе препоръчал е фантастичен. Сега съм напълно излекуван и мога да се съсредоточавам в ежедневните си задълженията, независимо за работа или просто за един нормален разговор или разходка . Благодарен съм че съществува лекарството Алкофитал!

Гроздан Попв от Хасково

 

Споделете тази история с ваши приятели, които имат проблем с алкохола, или с други, които нямат проблем с алкохола, но искат да помогнат!

Алковитал са капки против алкохолизъм и представляват етанолов извлек от зелен овес и шизандра. Дневното приложение е спрямо килограмите. Цената на една опаковка е 64 лв. За повече информация : 02 850 21 76 и 0887 599 268 или на имейл [email protected]

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.