Очаква да чуе от него „поредната тъпа причина”, с която да откаже гостуването си

Журналистът Сашо Диков бе гост в „Здравей, България” по Нова тв.

Той заяви, че е поканил новоизлюпения политик Николай Бареков в предаването си „Дикoff”, за да каже всички подробности за имота, който е наел. След като Бареков категорично отказа да гостува в сутрешния блок, Диков се запита дали ще приеме поканата му или пък ще измисли „поредната тъпа причина”. Известният журналист, който не прощава на нито един политик подчерта, че този път на Бареков няма да му е никак лесно да се изплъзне, тъй като „Дикoff” е външна продукция и няма как да бъде упрекнат в каквото и да било влияние от страна на медията.

[caption id="attachment_348555" align="alignleft" width="300"]Сашо Диков очаква да чуе "поредната тъпа причина" от Бареков Сашо Диков очаква да чуе "поредната тъпа причина" от Бареков[/caption]

Сашо Диков бе категоричен, че председателят на „България без цензура” е бил хванат „по бели гащи” за наетия от него имот, оценен на един милион лева. Именно поради тази причина Николай Бареков е длъжен да обясни за какво става въпрос и да извади всичко на масата, предвид, че се кани да стане влиятелен политик. Диков поясни, че Бареков е гостувал два пъти в предаването му и го прикани да го направи отново. Самият Николай Бареков вчера поясни, че тузарският имот, в който живее не е негова собственост, а е взет под наем. Според твърденията му, той плаща за това удоволствие хиляда евро месечно, а парите ги вади от собствения си джоб. За да потвърди думите си, Бареков извади и документ, пише pik.bg.

Както стана ясно по-рано обаче, журналистът с политически амбиции живее във въпросния тузарски имот от няколко месеца. Мнозина си задават въпроса как така изведнъж забогатя, че да може да си позволи подобен наем. Още повече, че преместването му в имота съвпада с времето, в което той обяви гласно амбициите си да влезе в политическия живот на страната. Дали пък Бареков е толкоз чист като детска сълза, колкото се опитва да се изкара, или е поредният, който взима народа за баламурници?!